Postre de llet de coco
Categoria:
Postres i dolços
Típica de: Suïssa
Estació: primavera
estiu
tardor
hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Per a 4 bols amb un contingut de 1,5 dl
- 5 dl de llet
- 40 g de coco ratllat
- 60 g de farina
- 80 g de sucre
- 1 sobre de sucre de vainilla
- 1 cullerada de mantega
- Alguns pistatxos per adornar
4 racions
Elaboració
Posa la llet, el coco, la farina, el sucre i el sucre de vainilla en una cassola i barreja bé amb un batedor.
Portar a ebullició sense deixar de remenar.
Afegeix la mantega, i deixa que es fongui.
Col•loca la crema en bols, copes o gots de postres, cobreix amb paper film i deixa refredar a la nevera fins que el serveixis o com a mínim unes 4 hores.
Abans de servir, decora amb pistatxos
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1478 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
La carn es posa amb el sofregit de ceba, aquesta recepta és de l'any 2014. En aquells temps no érem perfectes.
A mi personalment m'agrada ferrats, però pots fer-los al teu gust, si els poses crus, necessites els 10 a 15 minuts de forn,...
Amiga Rosa: Aquestes hamburgueses d'ou, els'hi fa molta il·lusió als petits. Bon profit el dia que les facis. Una...
Amiga Rosa M'alegra moltíssim que t'hagi agradat la recepta, totes les meves receptes, són fàcils de fer sense...
Amic Jordi: Normalment les receptes alemanyes no poso foto, no obstant aquí l'he publicat, una abraçada. Joan.c