Postre de llet de coco

Ingredients

  • Per a 4 bols amb un contingut de 1,5 dl
  • 5 dl de llet
  • 40 g de coco ratllat
  • 60 g de farina
  • 80 g de sucre
  • 1 sobre de sucre de vainilla
  • 1 cullerada de mantega
  • Alguns pistatxos per adornar

4 racions

Elaboració

Posa la llet, el coco, la farina, el sucre i el sucre de vainilla en una cassola i barreja bé amb un batedor.
Portar a ebullició sense deixar de remenar.
Afegeix la mantega, i deixa que es fongui.
Col•loca la crema en bols, copes o gots de postres, cobreix amb paper film i deixa refredar a la nevera fins que el serveixis o com a mínim unes 4 hores.
Abans de servir, decora amb pistatxos


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1114 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Marcada com a favorita per:


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!