Porridge

Ingredients

  • 250c.c. d'aigua
  • 5 cullerades de flocs de civada(avena)
  • 1 poma grossa
  • 2 cullerades de panses de Corint
  • 6 nous trocejades
  • 2 iogurts naturals
  • 2 culleradetes de mel
  • canyella en pols

2 racions

Elaboració

Posem al foc un cassonet amb l'aigua i la civada; quan arrenqui el bull afluixem al mínim i no deixem de remenar fins que s'hagi consumit tota l'aigua. Serà només un parell de minuts. Quedarà una massa espessa i enganxosa; la deixem reposar tapada.
Mentre, pelem la poma, la tallem a daus ben petits i la posem dintre d'un bol. Afegim els iogurts, les panses i les nous trocejades. Aboquem la civada cuita i mesclem. Repartim en bols individuals, empolvorem amb canyella mòlta, i endolcim amb un fil de mel.

15min

Notes

Aquest és un esmorzar deliciós que ens farà sentir bé tot el matí. També és un bon recurs per un sopar ràpid quan no es té temps de cuinar.
Així és com l'acostumo a fer jo però accepta una gran varietat de fruites fresques; el plàtan li queda molt bé. Podeu canviar les nous per ametlles o avellanes; les panses de Corint per nabius dessecats; i la mel per sucre gra. També accepta una cullerada de llavors de llí.
Quan s'ha provat una vegada, es repeteix.


Etiquetes:         Afegir etiqueta

Enllaça aquesta recepta:

1240 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

2 comentaris:

Josep Murlà Janó diu:
Una tentació. Ho poso a la llista de plats pendents de provar, i serà el primer que faré aquest any.
Alícia Ribot i Sabaté diu:
És bo i saludable, desitjo que sigui del teu gust i repeteixis moltes vegades!


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!