Llesques de ceba gratinades
Ingredients
- formatge ratllat (al gust)
- 2 cullerades soperes de maionesa
- 1 ceba gran
- pa de motlle o baguette
 4 racions
 4 racions
Elaboració
							Aquesta és una tapa que requereix dos minuts de forn però cap complicació.
Mans a la massa:
Barrejar molt bé el formatge ratllat, la maionesa i la ceba picada molt fínament.
Untar el pa de motlle amb la massa i gratinar 2min al forn. (fins que veiem que es torra una mica)
* Jo he fet servir llesques de baguette.
Bon profit!
														
 5min
  5min 
Notes
Servir calent
 Etiquetes: 
						Aperitiu  Ceba
 
						Etiquetes: 
						Aperitiu  Ceba  						   Afegir etiqueta
 Afegir etiqueta
						
 Recepta arxivada a:
 Recepta arxivada a: 
						
						 Enllaça aquesta recepta:
 Enllaça aquesta recepta: 						
						 4981 visites.
 4981 visites.
						
 
						Si alguna cosa no es correcta pots  sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
 sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
						
 
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
    


 
 
						 tardor
 tardor hivern
 hivern
 Afegir valoració
 Afegir valoració 
								 
								![Enviar recepta per correu electrònic [Send]](/images/send_big.png)
![Imprimir recepta [Print]](/images/print_big.png)
![Comentar recepta [Comment]](/icons/comment_big.gif)
![[correct]](/icons/erase2.png)


 
  Peixos i mariscos
 Peixos i mariscos Amanides i plats freds
 Amanides i plats freds 
  Llegums i verdures
 Llegums i verdures Amanida
 Amanida 
  Carns
 Carns 
  
 
 Arrossos i pastes
 Arrossos i pastes Postres i dolços
 Postres i dolços




 Sopes i cremes
 Sopes i cremes
 Facebook
 Facebook
					 Twitter
 Twitter
					 Telegram
 Telegram