Llesques de ceba gratinades
Ingredients
- formatge ratllat (al gust)
- 2 cullerades soperes de maionesa
- 1 ceba gran
- pa de motlle o baguette
4 racions
Elaboració
Aquesta és una tapa que requereix dos minuts de forn però cap complicació.
Mans a la massa:
Barrejar molt bé el formatge ratllat, la maionesa i la ceba picada molt fínament.
Untar el pa de motlle amb la massa i gratinar 2min al forn. (fins que veiem que es torra una mica)
* Jo he fet servir llesques de baguette.
Bon profit!
5min
Notes
Servir calent
Etiquetes:
Aperitiu Ceba
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2799 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
Prenc nota !! M'encanta la combinació.
Hola Alicia, espectacular la carbassa i també la recepta.
M'encanta aquesta pizza. Portant la recepta al meu terreny provaré de fer-la en format "canapé" ja sigui a sobre d'una...
Hola Loreto, m'ha cridat molt l'atenció el nom en si de la recepta, sense dubte la provaré. Una salutació.
Hola Jordi, seria possible fer-ho al microones??