Cloïsses a la marinera

Ingredients

  • 1kg de cloïsses fresques
  • 1 ceba i ½
  • dues tomates madures
  • alls
  • julivert
  • un raig d’oli

4 racions

Elaboració

Al morter, prepararem una bona picada d’all i julivert i reservarem.
En un cassó posarem les cloïsses i les cobrirem amb aigua (tot just cobrir-les, no més) i les deixarem bullint fins que siguin obertes.
Aquest pas pretén que les cloïsses es desprenguin de la terra que puguin contenir.
Mentre bullen les cloïsses, posarem al foc la cassola.
Quan l’oli sigui calent hi tirarem la ceba tallada menudament i també la tomata i ho deixarem a foc lent que es vagui coient lentament.
Quan tinguem el sofregit apunt i les cloïsses obertes, les posarem a la cassola i remenarem bé.
Afegirem la picada d’all i julivert i taparem la cassola deixant-ho uns 10 minuts.
Podem afegir-hi un got de vi blanc.(opcional)

Notes

servir acompanyat de pa, per sucar!


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2028 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

5 comentaris:

Eduard Lluis Palaus diu:
M'encanten! Ja tens el meu vot, a veure si aquest mes guanyes tu.
Petons.
Mercè Montardit diu:
Moltes gràcies!
a casa nosrta quan en fem en fem un kilo.
ens agraden a tots i d'un dia per l'altre estan .... nyam !!!!

una salutació.
Jordi Bosch Negre diu:
El meu tambè tel dono, i aprofito per fer un petit comentari a la recepta, que m´encanta. El meu avi era un gran cuiner de peix i marisc, i ell savia que ami m´agradava cuinar, i quan feia cloï ses a la marinera hem deia sempre , no et descuidis de posar un raixet de vi blanc, nomès es un petit comentari que m´ha vingut a la memoria de ell. Felicitats per la recepta.
Mercè Montardit diu:
Si Jordi, jo ho he posat com a opcional lo del vi però la meva sogra el posaria com a imprescindible.

Una cordial salutació,
Eduard Lluis Palaus diu:
Enhorabona Mercè!
Ja veuràs quina il·lusió quan rebis la xocolata!
Ara hauràs de fer alguna recepta de xocolata...
Un petó.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!