Torradeta de gamba i pinya

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • torradetes de pa
  • cues de gamba pelades
  • pinya
  • formatge
  • pebre

Elaboració

Posarem un tall de formatge a sobre de la torradeta, a sobre una gambeta pelada ( que haurem passat per la paella fins daurar-la, amb una mica de pebre) i a sobre un dau de pinya.
Tot apunt per donar-li un cop de forn fins que el formatge es comenci a fondre.
Servir calent.

5min


Recepta de cuina de Torradeta de gamba i pinya

Bon profit!!

Etiquetes:           Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

4115 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:

1 comentaris:

Sara Redón diu:
pareix molt bona i original, la provare !! gracies..

Afegir comentari
 

Receptes destacades d'octubre:

Ous farcits de carn gratinats
Ous farcits de carn gratinats
Arrossos i pastes
Tarta de poma
Tarta de poma
Postres i dolços
La clotxa
La clotxa
Altres Entrepà
Fabada asturiana
Fabada asturiana
Llegums i verdures
Pa fàcil a casa
Pa fàcil a casa
Altres Pa
Strudel de bròquil
Strudel de bròquil
Llegums i verdures
Cóc de plàtan
Cóc de plàtan
Postres i dolços
Sopes de farigola, amb ous batuts
Sopes de farigola, amb ous batuts
Sopes i cremes Sopa
Pa de pessic de melmelada
Pa de pessic de melmelada
Postres i dolços Pastís

Veure receptes d'octubre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: