Torradeta de gamba i pinya
Ingredients
- torradetes de pa
- cues de gamba pelades
- pinya
- formatge
- pebre
Elaboració
Posarem un tall de formatge a sobre de la torradeta, a sobre una gambeta pelada ( que haurem passat per la paella fins daurar-la, amb una mica de pebre) i a sobre un dau de pinya.
Tot apunt per donar-li un cop de forn fins que el formatge es comenci a fondre.
Servir calent.
5min
Etiquetes:
Aperitiu Formatge Gamba Pinya
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2217 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
Prenc nota !! M'encanta la combinació.
Hola Alicia, espectacular la carbassa i també la recepta.
M'encanta aquesta pizza. Portant la recepta al meu terreny provaré de fer-la en format "canapé" ja sigui a sobre d'una...
Hola Loreto, m'ha cridat molt l'atenció el nom en si de la recepta, sense dubte la provaré. Una salutació.
Hola Jordi, seria possible fer-ho al microones??