Torradeta de gamba i pinya
Ingredients
- torradetes de pa
- cues de gamba pelades
- pinya
- formatge
- pebre
Elaboració
							Posarem un tall de formatge a sobre de la torradeta, a sobre una gambeta pelada ( que haurem passat per la paella fins daurar-la, amb una mica de pebre) i a sobre un dau de pinya.
Tot apunt per donar-li un cop de forn fins que el formatge es comenci a fondre.
Servir calent.
														
 5min
  5min 
 Etiquetes: 
						Aperitiu  Formatge  Gamba  Pinya
 
						Etiquetes: 
						Aperitiu  Formatge  Gamba  Pinya  						   Afegir etiqueta
 Afegir etiqueta
						
 Recepta arxivada a:
 Recepta arxivada a: 
						
						 Enllaça aquesta recepta:
 Enllaça aquesta recepta: 						
						 4115 visites.
 4115 visites.
						
 
						Si alguna cosa no es correcta pots  sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
 sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
						
 
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
    


 
 
						
 Afegir valoració
 Afegir valoració 
								 Sara Redón
 Sara Redón![Enviar recepta per correu electrònic [Send]](/images/send_big.png)
![Imprimir recepta [Print]](/images/print_big.png)
![Comentar recepta [Comment]](/icons/comment_big.gif)
![[correct]](/icons/erase2.png)
 Amanides i plats freds
 Amanides i plats freds Canapès
 Canapès 
  Postres i dolços
 Postres i dolços Peixos i mariscos
 Peixos i mariscos Carns
 Carns 
  
  
 
 Arrossos i pastes
 Arrossos i pastes Llegums i verdures
 Llegums i verdures




 Sopes i cremes
 Sopes i cremes
 Facebook
 Facebook
					 Twitter
 Twitter
					 Telegram
 Telegram