Salsa de bolets
												Categoria: 
						
						 Salses
 
						Salses
						
						
						
						Tipus de plat: Salsa
						
						
						
						Estació:  primavera
 primavera  estiu
 estiu  tardor
 tardor  hivern
 hivern 
													Dificultat: Mitjana
						
						
 Afegir valoració
 Afegir valoració
													Ingredients
- Un pot de barreja de bolets, de 300 grams
- Un got de ví de Madeira o Porto
- Nata líquida per muntar
- Salsa Demi Glace, en pols
- Sal
- Oli d'oliva
- Mitja ceba picolada
- Un all laminat, (sense el cor)
- Pebre negre en pols
- Aigua mineral
 12 racions
 12 racions
Elaboració
							En un cassó amb oli d'oliva, fregim: la ceba, l'all, i els bolets picolats.
Quan tot plegat és mig fregit, afegim el ví de Madeira, deixem reduïr, i tot seguit afegim l'aigua necessaria, per la quantitat de salsa que vulguem fer.
A continuació, passarem la batedora elèctrica, i amb l'ajud de la mateixa batedora, ho passarem pel colador xinès a un altre cassó on acabarem de fer la salsa.
Amb el foc més aviat baix, deixem que arrenqui el bull, tot anant remenant amb el vatedor de varetes. Tot seguit, afegim un raig de nata líquida, una cullerada sopera de Demi glace, corregim de sal i pebre negre, i deixem que segueixi bullint.
La salsa ha de quedar fina i homogènea, si cal espessir-la, ho podem fer amb una mica de maizena amb aigua freda.
Un cop tenim la salsa llesta al nostre gust, la podem guardar en un atuell amb tapa, durant uns dies tot vigilant que no s'ens faci mal bé. (pot durar ben bé, uns cinc dies sense problemes).
														
 40min
  40min 
Notes
Aquesta salsa està pensada per acompanyar carns, peró també la podem emprar en un plat de pasta.
La salsa Demi Glace en pols, la podem trobar en grans superficies especialitzades en hoteleria.
 Etiquetes: 
						L'enigmàtic món de les salses
 
						Etiquetes: 
						L'enigmàtic món de les salses  						   Afegir etiqueta
 Afegir etiqueta
						
 Recepta arxivada a:
 Recepta arxivada a: 
						
						 Enllaça aquesta recepta:
 Enllaça aquesta recepta: 						
						 9895 visites.
 9895 visites.
						
 
						Si alguna cosa no es correcta pots  sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
 sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
						
 
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
    


![Enviar recepta per correu electrònic [Send]](/images/send_big.png)
![Imprimir recepta [Print]](/images/print_big.png)
![Comentar recepta [Comment]](/icons/comment_big.gif)
![[correct]](/icons/erase2.png)
 Altres
 Altres Salsa
 Salsa Peixos i mariscos
 Peixos i mariscos 
  Arrossos i pastes
 Arrossos i pastes Carns
 Carns
 Postres i dolços
 Postres i dolços Llegums i verdures
 Llegums i verdures




 Sopes i cremes
 Sopes i cremes
 Facebook
 Facebook
					 Twitter
 Twitter
					 Telegram
 Telegram