Puré de carbassó

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • dos carbassons
  • una patata
  • 1/2 ceba
  • dos formatgets tipus "caserio"
  • sal

4 racions

Utensilis

- batedora / minipimer

Elaboració

Tallarem la ceba, el carbassó i la patata i ho posarem a l'olla a pressió, amb una mica de sal, fins que sigui cuit.
Escorrerem ben bé hi ho passarem per la batedora fins aconseguir una crema fina.
Hi afegirem els dos formatgets hi ho tornarem a batre.
Servirem tebi.

35min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

15203 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de desembre:

Canapès de pernil amb kiwi
Canapès de pernil amb kiwi
Amanides i plats freds
Caldo de Nadal
Caldo de Nadal
Sopes i cremes
Galetes de Nadal
Galetes de Nadal
Postres i dolços Galetes
Tarta San Marcos
Tarta San Marcos
Postres i dolços

Veure receptes de desembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: