Puré de carbassó
Categoria:
Sopes i cremes
Tipus de plat: Crema
Recepta per olla a pressió
Dificultat: Fàcil

Ingredients
- dos carbassons
- una patata
- 1/2 ceba
- dos formatgets tipus "caserio"
- sal
4 racions
Utensilis
- batedora / minipimer
Elaboració
Tallarem la ceba, el carbassó i la patata i ho posarem a l'olla a pressió, amb una mica de sal, fins que sigui cuit.
Escorrerem ben bé hi ho passarem per la batedora fins aconseguir una crema fina.
Hi afegirem els dos formatgets hi ho tornarem a batre.
Servirem tebi.
35min
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
11978 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
Prenc nota !! M'encanta la combinació.
Hola Alicia, espectacular la carbassa i també la recepta.
M'encanta aquesta pizza. Portant la recepta al meu terreny provaré de fer-la en format "canapé" ja sigui a sobre d'una...
Hola Loreto, m'ha cridat molt l'atenció el nom en si de la recepta, sense dubte la provaré. Una salutació.
Hola Jordi, seria possible fer-ho al microones??