Torradetes de ceba melada amb formatge de cabra
Categoria:
Amanides i plats freds
Tipus de plat: Canapès
Típica de: Delta d'lebre
Estació: tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 1 barra de pa tou
- 1kg de ceba de Figueres
- 2 cullerades soperes de mel
- 12 rodantxes fines de formatge de cabra
- Vi olorós
- Sal
- Oli
4 racions
Elaboració
Pelem les cebes i les tallem ben fines. Coem en una paella i a foc lent
la ceba tallada amb força oli i una mica de sal, un cop cuita (a de quedar
transparent i tendra) la colem per treure'n l'excés d'oli i tornen a posar-la
a la paella. Hi afegim un raig de vi i la mantenim a foc lent fins que sigui
daurada.
Afegim les dues cullerades de mel i seguim removent a foc lent fins que quedi totalment
dissolta. Tallem 12 llesques de pa ben fines i les torrem, a sobre hi posem la ceba
una rodantxa de formatge de cabra i ho gratinem fins que el formatge sigui daurat.
Les servim calentes
40min
Notes
Les podem acompanyar amb una mica d'amanida de diferents tipus d'enciams
Etiquetes: Canapé Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
3307 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.