Torradetes de ceba melada amb formatge de cabra

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Delta d'lebre
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 1 barra de pa tou
  • 1kg de ceba de Figueres
  • 2 cullerades soperes de mel
  • 12 rodantxes fines de formatge de cabra
  • Vi olorós
  • Sal
  • Oli

4 racions

Elaboració

Pelem les cebes i les tallem ben fines. Coem en una paella i a foc lent
la ceba tallada amb força oli i una mica de sal, un cop cuita (a de quedar
transparent i tendra) la colem per treure'n l'excés d'oli i tornen a posar-la
a la paella. Hi afegim un raig de vi i la mantenim a foc lent fins que sigui
daurada.
Afegim les dues cullerades de mel i seguim removent a foc lent fins que quedi totalment
dissolta. Tallem 12 llesques de pa ben fines i les torrem, a sobre hi posem la ceba
una rodantxa de formatge de cabra i ho gratinem fins que el formatge sigui daurat.
Les servim calentes

40min

Notes

Les podem acompanyar amb una mica d'amanida de diferents tipus d'enciams


Recepta de cuina de Torradetes de ceba melada amb formatge de cabra
per Fernanda Bausili

Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2572 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: