Rotllets de llenguado i espárrecs
Ingredients
- 2 llenguados grans en filets
- 16 espàrrecs verds
- 1 got de llet evaporada
- 1 rajoli de vi blanc
- Mantega
- Sal
- Pebre
4 racions
Elaboració
Coure els espàrrecs en aigua amb sal fins que estiguin tendres però ferms. escórrer-los i tallar les puntes (uns set centímetres).
Tallar la resta en trossets i posar-los en un cassó amb el vi.
Coure-ho uns minuts perquè es redueixi una mica, afegir la llet evaporada, assaonar amb sal i pebre i coure-ho uns minuts més.
Lluego, batre-ho fins a obtenir una salsa homogènia.
Condimentar els filets de llenguado amb sal i pebre i col·locar dos puntes d'espàrrecs en cada un d'ells.
Enrotlleu subjectant-los amb un escuradents i posar-los en una font de forn untada amb mantega.
Cobrir-los amb la salsa i coure'ls a forn mig durant deu minuts
25min
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
916 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
1 tassa de sucre, 1 tassa d'aigua, 1,1/2 tasses de maduixes batudes. Es neteixen les maduixes amb aigua freda, els retirem...
Hola,Sra Gloria , el ous es possen al començar amb el sucre i la mantega ? i junt amb les clares , o per separat Grácies
Gràcies a tu , per llegir-les i provar-les
Amiga Enriqueta, en compte de espinancs, es pot fer amb un altra verdura ?. Els espinacs no em senten bé
Amic Joan ¿que son les cervelas salutaçions