Llenguado a la bella molinera amb cruixents de verduretes
Categoria:
Peixos i mariscos
Estació: primavera
estiu
tardor
hivern
Dificultat: Fàcil

Ingredients
- Quatre llenguados de ració, (300 grams)
- Salsa bella molinera
- Oli d'oliva
- Sal
- Farina
- Dos ous batuts
- Cruixent de verduretes
4 racions
Utensilis
Una paella gran
Elaboració
Primerament, fem la salsa bella molinera i la reservem calenta damunt la planxa.
A continuació, fem el cruixent de verduretes com explico a les meves receptes, i un cop fregides, les reservem damunt un paper de cuina.
A part, netegem els llenguados, els hi traiem les pells, (la de sobre i la de sota), els salem, els passem per farina, per ou batut i els fregim amb oli d'oliva.
Quan són fregits, els posem en un plat, els cobrim amb la salsa bella molinera, els hi posem un grapadet de cruixent de verduretes com a guarnició, i ja els podrem servir a taula.
1h
Etiquetes:
La cuina del llenguado
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
524 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
Perdoneu, però quan dieu "olla elèctrica" us esteu referint a la "Termo mix"?. Si és aixi, us diré que la Termo Mix,...
Amiga Flora, si vas a les meves receptes i busques l'apartat de cuina del Cister, podràs veure un recull de la cuina que es...
Amiga Patrícia, quan fem servir el forn ja sigui per fer plats de rostits, peixos o pastisseria,el forn sempre el posarem a...
Amiga Maria Fargas, si vas a l'apartat dels trucs, podràs veure com faig jo les mandonguilles i les pilotes, de manera que...
Amiga Victòria, aquesta recepta la pots fer fins i tot amb brou de pollastre. Rep una salutació. Quim Lleonart.