Llenguado amb bolets " Vallbona"
Categoria:
Peixos i mariscos
Recepta per forn
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Quatre llenguados de ració (uns 300 grams, aproximadament)
- Un pot de barreja de bolets, de 500 grams, aproximadament.
- Oli d'oliva
- Sis alls pelats, laminats
- Farina
- Julivert picolat
- Aigua
- Un grapat d'avellanes torrades, pelades
4 racions
Elaboració
Primer de tot, fregim els alls amb oli d'oliva, i tot seguit, els piquem en el morter, juntament amb julivert, farina, i un raig d'aigua, i ho reservem.
A part, piquem les avellanes en el morter, i les reservem.
En una safata de terrissa una mica fonda, posem els llenguados salpebrats, amb un raig d'oli, i els posem en el forn a blanquejar, tres minuts, i els traiem.
En un cassó, posem la barreja dels alls, julivert, aigua, i els bolets, i deixem que facin un lleuger xup-xup. Corregim de sal, i ho aboquem a la safata amb els llenguados.
Ho tornem a enfornar uns cinc minuts, afegim les avellanes picades damunt de cada llenguado, i ho posem en el forn, tres minuts més, abans de servir-ho a taula.
40min
Etiquetes: Cister Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2550 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.