Llenguado amb bolets " Vallbona"

Ingredients

  • Quatre llenguados de ració (uns 300 grams, aproximadament)
  • Un pot de barreja de bolets, de 500 grams, aproximadament.
  • Oli d'oliva
  • Sis alls pelats, laminats
  • Farina
  • Julivert picolat
  • Aigua
  • Un grapat d'avellanes torrades, pelades

4 racions

Elaboració

Primer de tot, fregim els alls amb oli d'oliva, i tot seguit, els piquem en el morter, juntament amb julivert, farina, i un raig d'aigua, i ho reservem.
A part, piquem les avellanes en el morter, i les reservem.
En una safata de terrissa una mica fonda, posem els llenguados salpebrats, amb un raig d'oli, i els posem en el forn a blanquejar, tres minuts, i els traiem.
En un cassó, posem la barreja dels alls, julivert, aigua, i els bolets, i deixem que facin un lleuger xup-xup. Corregim de sal, i ho aboquem a la safata amb els llenguados.
Ho tornem a enfornar uns cinc minuts, afegim les avellanes picades damunt de cada llenguado, i ho posem en el forn, tres minuts més, abans de servir-ho a taula.

40min


Etiquetes:   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

966 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Marcada com a favorita per:

2 comentaris:

Rosa Rosa diu:
Hola Quim, ahir vaig fer la teva recepta de Llenguado amb bolets "Vallbona", la vaig modificar una mica. No hi vaig posar avellanes -no en tenia- hi vaig posar rovellons i arròs salvatge i basmati (precuinat de la casa Brillante), i va tenir molt d'èxit. Gràcies per les teves receptes !! Rosa
Quim Lleonart diu:
Amiga Rosa, celebro que t'hagi agradat la recepta, i que a més t'hagi quedat bé. Les receptes que jo penjo, són meves, peró com diu la dita castellana," cada maestrillo, tiene su librillo". Això vol dir, que cadasqu, hi pot posar el seu segell particular ! faltaba més!. Rep una abraçada. Quim Lleonart.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!