Espàrrecs verds amb pernil serrà

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Típica de: Port de Llançà
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 1 manat de espàrrecs verds
  • 1 llesca fina de pernil serrà
  • Oli de oliva
  • Vinagre de vi
  • Sal
  • Pebre negre molt

1 racions

Elaboració

Agafem els espàrrecs i els tallem la part de baix que sol ser dura
Els rentem i escorrem i els posem a bullir amb aigua i sal
Un cop bullits els escorrem i els posem en un plat
Els amanim amb oli, vinagre i pebre negre
Seguidament agafem la llesca de pernil serrà i la tallem a trossos
Ara escampem els trossos de pernil per sobre dels espàrrecs
Per acabar posem el plat uns instants al microones i el pernil deixarà anar el seu sabor sobre els espàrrecs.

30min


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

8436 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: