Espàrrecs verds amb pernil serrà

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Típica de: Port de Llançà
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 1 manat de espàrrecs verds
  • 1 llesca fina de pernil serrà
  • Oli de oliva
  • Vinagre de vi
  • Sal
  • Pebre negre molt

1 racions

Elaboració

Agafem els espàrrecs i els tallem la part de baix que sol ser dura
Els rentem i escorrem i els posem a bullir amb aigua i sal
Un cop bullits els escorrem i els posem en un plat
Els amanim amb oli, vinagre i pebre negre
Seguidament agafem la llesca de pernil serrà i la tallem a trossos
Ara escampem els trossos de pernil per sobre dels espàrrecs
Per acabar posem el plat uns instants al microones i el pernil deixarà anar el seu sabor sobre els espàrrecs.

30min


Etiquetes:   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

4245 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Marcada com a favorita per:


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!