Claufotis de prunes i xocolata
Categoria:
Postres i dolços
Tipus de plat: Coca
Recepta per forn
Estació: primavera
estiu
tardor
hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 150 gs de xocolata fondant
- 200 gs de prunes seques
- 1 1/2 got de llet
- 3/4 de got de nata per montar
- 60 gs de sucre
- 60 gs de farina
- 3 ous
- 1 copeta de rom
- 1 cullerada de llevat en pols
- Sucre llustre
Elaboració
Macerar les prunes en el rom.
Fondre la xocolata trossejada en la llet. Afegir els ous batuts, el sucre, la nata i la farina i el llevat tamisats i barrejar bé.
Incorporar les prunes i el rom de la maceració i abocar en una font refractària untada amb mantega.
Coure-ho a forn mitjà fins que estigui quallat (uns trenta minuts) depèn del forn.
Servir en la mateixa font, empolvorat amb sucre llustre.
1h
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
603 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
Hola,Sra Gloria , el ous es possen al començar amb el sucre i la mantega ? i junt amb les clares , o per separat Grácies
Gràcies a tu , per llegir-les i provar-les
Amiga Enriqueta, en compte de espinancs, es pot fer amb un altra verdura ?. Els espinacs no em senten bé
Amic Joan ¿que son les cervelas salutaçions
Fa molt de goig, te de esta bonissim