Claufotis de prunes i xocolata

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
EstaciĂł:
Dificultat: FĂ cil

ValoraciĂł: **** 4/5 (1 valoracions) Afegir valoraciĂł

Ingredients

  • 150 gs de xocolata fondant
  • 200 gs de prunes seques
  • 1 1/2 got de llet
  • 3/4 de got de nata per montar
  • 60 gs de sucre
  • 60 gs de farina
  • 3 ous
  • 1 copeta de rom
  • 1 cullerada de llevat en pols
  • Sucre llustre

ElaboraciĂł

Macerar les prunes en el rom.
Fondre la xocolata trossejada en la llet. Afegir els ous batuts, el sucre, la nata i la farina i el llevat tamisats i barrejar bĂŠ.
Incorporar les prunes i el rom de la maceraciĂł i abocar en una font refractĂ ria untada amb mantega.
Coure-ho a forn mitjà fins que estigui quallat (uns trenta minuts) depèn del forn.
Servir en la mateixa font, empolvorat amb sucre llustre

1h


Etiquetes: NingĂş ha etiquetat aquesta recepta Afegir etiqueta

Recepta arxida a: Claufotis de prunes i xocolata

Enllaça aquesta recepta:

253 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol¡licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.




Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!