Claufotis de prunes i xocolata
												Categoria: 
						
						 Postres i dolços
 
						Postres i dolços
						
						
						
						Tipus de plat: Coca
						Recepta per forn
						
						
						Estació:  primavera
 primavera  estiu
 estiu  tardor
 tardor  hivern
 hivern 
													Dificultat: Fàcil
						
						
Ingredients
- 150 gs de xocolata fondant
- 200 gs de prunes seques
- 1 1/2 got de llet
- 3/4 de got de nata per montar
- 60 gs de sucre
- 60 gs de farina
- 3 ous
- 1 copeta de rom
- 1 cullerada de llevat en pols
- Sucre llustre
Elaboració
							Macerar les prunes en el rom.
Fondre la xocolata trossejada en la llet. Afegir els ous batuts, el sucre, la nata i la farina i el llevat tamisats i barrejar bé.
Incorporar les prunes i el rom de la maceració i abocar en una font refractària untada amb mantega.
Coure-ho a forn mitjà fins que estigui quallat (uns trenta minuts) depèn del forn.
Servir en la mateixa font, empolvorat amb sucre llustre.
														
 1h
 1h 
 Etiquetes: 
						aquesta recepta no te etiquetes
 
						Etiquetes: 
						aquesta recepta no te etiquetes 						   Afegir etiqueta
 Afegir etiqueta
						
 Recepta arxivada a:
 Recepta arxivada a: 
						
						 Enllaça aquesta recepta:
 Enllaça aquesta recepta: 						
						 1786 visites.
 1786 visites.
						
 
						Si alguna cosa no es correcta pots  sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
 sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
						
 
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
    



 Afegir valoració
 Afegir valoració 
								![Enviar recepta per correu electrònic [Send]](/images/send_big.png)
![Imprimir recepta [Print]](/images/print_big.png)
![Comentar recepta [Comment]](/icons/comment_big.gif)
![[correct]](/icons/erase2.png)
 Carns
 Carns 
  
  
 
 Arrossos i pastes
 Arrossos i pastes Llegums i verdures
 Llegums i verdures
 Altres
 Altres Entrepà
 Entrepà



 Sopes i cremes
 Sopes i cremes
 Facebook
 Facebook
					 Twitter
 Twitter
					 Telegram
 Telegram