Fruites a la xocolata
Categoria:
Postres i dolços
Tipus de plat: Fondue
Estació: primavera
estiu
tardor
hivern
Dificultat: Inexperts
Ingredients
- 250 gs de xocolata fondant
- 6 maduixots
- 2 rodanxes de pinya en almivar
- 2 plàtans
- Coco ratllat
Elaboració
Tallar les rodanxes de pinya i els plàtans a trossets;
Netejar els maduixots.
Fondre, al bany maria, la xocolata trossejada.
Banyar les fruites a la xocolata, punxar-les amb un escuradents i arrebossar-les en el coco ratllat.
Deixar refredar fins que la xocolata s'hagi endurit i servir-les en cistellets de paper arrissat, com per fer magdalenes.
45min
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
887 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
Hola,Sra Gloria , el ous es possen al començar amb el sucre i la mantega ? i junt amb les clares , o per separat Grácies
Gràcies a tu , per llegir-les i provar-les
Amiga Enriqueta, en compte de espinancs, es pot fer amb un altra verdura ?. Els espinacs no em senten bé
Amic Joan ¿que son les cervelas salutaçions
Fa molt de goig, te de esta bonissim