Cassoletes de pasta de full amb crema, panses i ametlles laminades
												Categoria: 
						
						 Postres i dolços
 
						Postres i dolços
						
						
						
						Tipus de plat: Galetes
						Recepta per forn
						
						
						Estació:  primavera
 primavera  estiu
 estiu  tardor
 tardor  hivern
 hivern 
													Dificultat: Fàcil
						
						
 Afegir valoració
 Afegir valoració
													Ingredients
- Un litre de crema pastissera ![Anar a veure la recepta [Veure recepta]](icons/external_link.png) 
- 200 grams d'ametlles laminades
- 200 grams de panses de Corint
- Sucre
- Mantega
- Dues capses de pasta de full de la Sirena
- Farina
 6 racions
 6 racions
Utensilis
Sis motlles metàlics per fer tartaletes, de mida mitjana.
Paper per el forn.
Un corró per estirar la pasta
Un corró per punxar la pasta
Una mànega pastissera
Un bufador, o una pala per cremar la crema
Una safata de cartró rodona, amb blonda.
Elaboració
							Primerament, farem la crema pastissera com explico a la meva recepta, i la deixarem reposar.
Tot seguit, posarem les ametlles laminades damunt un paper per anar al forn, ben espolsades amb sucre, i les coem a 180º, fins que estiguin torrades.
A continuació, agafem la pasta de full, l'estirem amb el corró, i tot seguit la punxem.
Seguidament, untem el motlle amb mantega, i l'espolsem amb farina, per tal que no s'enganxi la pasta de full en coure-la. Folrem els motlles, i els posem a coure al forn a 180º, fins que són cuits i els reservem.
A part, en un cassó amb aigua bullint, escaldem les panses de Corint, i tot seguit, les escorrem i les reservem.
Seguidament, agafem les cassoletes de pasta de full, posem unes quantes panses en el fons, i amb l'ajud de la mànega pastissera les omplim amb la crema pastissera, fins a tres quartes parts de la cassoleta. Tot seguit, les espolsem amb sucre, i les cremem amb un bufador, o una pala de cremar la crema. Després, anem repartint les ametlles pel damunt de la crema,(que quedin el més ben repartides i planes possible), i ja les tindrem llestes per servir amb una safata de cartró amb una blonda ben bonica.
														
 1h
 1h 
 Etiquetes: 
						aquesta recepta no te etiquetes
 
						Etiquetes: 
						aquesta recepta no te etiquetes 						   Afegir etiqueta
 Afegir etiqueta
						
 Recepta arxivada a:
 Recepta arxivada a: 
						
						 Enllaça aquesta recepta:
 Enllaça aquesta recepta: 						
						 2452 visites.
 2452 visites.
						
 
						Si alguna cosa no es correcta pots  sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
 sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
						
 
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
    


 Fernanda Bausili
 Fernanda Bausili![Enviar recepta per correu electrònic [Send]](/images/send_big.png)
![Imprimir recepta [Print]](/images/print_big.png)
![Comentar recepta [Comment]](/icons/comment_big.gif)
![[correct]](/icons/erase2.png)
 
  Sopes i cremes
 Sopes i cremes Amanides i plats freds
 Amanides i plats freds Salses
 Salses Altres
 Altres
 Arrossos i pastes
 Arrossos i pastes Carns
 Carns Llegums i verdures
 Llegums i verdures
 Entrepà
 Entrepà




 Facebook
 Facebook
					 Twitter
 Twitter
					 Telegram
 Telegram