Bunyols de carbassó
Ingredients
- 1 carbassó
- 1 ou
- 1 all
- Julibert
- Farina
- Llevat
- Sal
Elaboració
Ratllem el carbassó i fem una picada d'all i julibert.
Batem l'ou i afegim el carbassó i la picada.
Afegim farina fins que quedi una massa líquida però consistent,posem sal i una cullareta de llevat en pols.
Fregim amb oli calent.
20min
Notes
Es un bon acompanyament.
es pot menjar tant fret com calent.
Etiquetes:
Bunyols
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
4431 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
Quina pinta..... ben segur que la faré
Hola Fernanda, aquestes gotes, són unes boletes petites de xocolata especials per poder enfornar i no es desfan. Jo les...
Una recepte fantastica, em recorda el que fa la meva mare. Felicitats
Ben segur que si, només hi ha una manera de saber-ho. Gràcies Maria Angels.
Jo el faig iagual, soc una enamorada de l'all i oli.