Carxofes farcides amb pernil

Ingredients

  • 12 carxofes
  • Sal
  • Farina
  • Oli
  • 1/2 llimona
  • 3 ous
  • Per la salsa
  • 100 gr. de mantega
  • 100 gr. de farina
  • 1/2 ceba picada
  • 250 gr.de daus de pernil
  • 1 l. de llet
  • Pebre
  • Sal

4 racions

Elaboració

Netejar i pelar les carxofes. Bullir-les en aigua, sal i llimona.
Una vegada cuites es refreden i s'escorren.
Posar en un cassó la mantega a foc lent fins que es fongui. Afegir la ceba, la farina i deixem que es cogui, i afegim la llet a temperatura ambient, la sal i el pebre.
Remeneu fins que sigui una pasta fina i espessa. Afegir els dauets de pernil. Es posa la beixamel a les carxofes amb una cullera. Arrebossar les carxofes en farina i ou, fregiu les carxofes en oli ben calent fins que quedin ben daurades.

Per


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

900 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

2 comentaris:

Anna Puig Pastor diu:
Molt bona recepta Joan.

ANNA.
Jordi Bosch Negre diu:
Boníssima recepta Joan.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: