Lluç a l'all cremat
Categoria:
Peixos i mariscos
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 800 gr. de lluç
- 1 llesca de pa de pagès
- 8 grans d'all
- 100 gr. d'ametlla marcona crua
- 12 cloïses
- 4 gambes
- Oli d'oliva
4 racions
Elaboració
Peleu els alls i freiu-los a foc lent fins que estiguin rossos. Retireu-los.
En el mateix oli, fregiu les ametlles fins que estiguin daurades i després la llesca de pa. Trinxeu tot junt amb 1/2 litre d'aigua.
Enfarineu i salpebreu el lluç i fregiu-lo, passant-lo després a una altra cassola. Afegiu les cloïsses crues i l picada i deixeu coure durant cinc minuts.
20min
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
4586 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
Quina pinta..... ben segur que la faré
Hola Fernanda, aquestes gotes, són unes boletes petites de xocolata especials per poder enfornar i no es desfan. Jo les...
Una recepte fantastica, em recorda el que fa la meva mare. Felicitats
Ben segur que si, només hi ha una manera de saber-ho. Gràcies Maria Angels.
Jo el faig iagual, soc una enamorada de l'all i oli.