Amanida de favetes amb escamarlans

Ingredients

  • 600 gr. de favetes
  • Escamarlans
  • 1 vaset d'oli d'oliva
  • 1 vas de vi blanc
  • 1 tassa de sofregit de tomàquet
  • Ceba
  • All
  • Sal
  • Per la picada
  • All i julivert
  • Ametlles i avellanes
  • El suc del cap dels escamarlans
  • Julivert

4 racions

Elaboració

Escaldeu les faves amb aigua bullint i sal, i quan arrenqui el bull, poseu-les en un cassó amb aigua ben freda per trencar la cocció.
D'altra banda, salteu els escamarlans pelats en una paella amb una mica d'oli i sal, vigilant que no quedin massa fets.
Un cop cuits, incorporeu les faves escorregudes i deixeu sofregir una mica. Afegiu el vi blanc i deixeu que redueixi fins la meitat.
Tot seguit tireu el sofregit de tomàquet.
Mentrestant podeu fer la picada amb l'all, les ametlles, les avellanes i el julivert.
Afegiu el suc de bullir els caps dels escamarlans.
Incorporeu la picada a la paella just quan el sofregit comenci a arrencar el bull i ja ho podeu servir.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

879 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!