Amanida de favetes amb escamarlans
Categoria:
Amanides i plats freds
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 600 gr. de favetes
- Escamarlans
- 1 vaset d'oli d'oliva
- 1 vas de vi blanc
- 1 tassa de sofregit de tomàquet
- Ceba
- All
- Sal
- Per la picada
- All i julivert
- Ametlles i avellanes
- El suc del cap dels escamarlans
- Julivert
4 racions
Elaboració
Escaldeu les faves amb aigua bullint i sal, i quan arrenqui el bull, poseu-les en un cassó amb aigua ben freda per trencar la cocció.
D'altra banda, salteu els escamarlans pelats en una paella amb una mica d'oli i sal, vigilant que no quedin massa fets.
Un cop cuits, incorporeu les faves escorregudes i deixeu sofregir una mica. Afegiu el vi blanc i deixeu que redueixi fins la meitat.
Tot seguit tireu el sofregit de tomàquet.
Mentrestant podeu fer la picada amb l'all, les ametlles, les avellanes i el julivert.
Afegiu el suc de bullir els caps dels escamarlans.
Incorporeu la picada a la paella just quan el sofregit comenci a arrencar el bull i ja ho podeu servir.
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1315 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
Quina pinta..... ben segur que la faré
Hola Fernanda, aquestes gotes, són unes boletes petites de xocolata especials per poder enfornar i no es desfan. Jo les...
Una recepte fantastica, em recorda el que fa la meva mare. Felicitats
Ben segur que si, només hi ha una manera de saber-ho. Gràcies Maria Angels.
Jo el faig iagual, soc una enamorada de l'all i oli.