Rosbif a la salsa d'all i romaní
Categoria:
Carns
Recepta per forn
Dificultat: Fàcil

Ingredients
- 1 kg. de filet o colata
- 1 cabeça d'alls
- 1 branca de romaní
- Sal
- Pebre.
4 racions
Elaboració
Posem la peça de filet o colata en una safata d'anar al forn, hi posem els alls pelats, el romaní, l'oli, la sal i el pebre. Li deixem 20 minuts a 250 graus.
Per servir-ho. tallarem a bistecs i li afagirem la salsa per sobre.
Es important, per que quedi millor, preparar-ho tot el dia abans a la safata.
30min
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1442 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
Quina pinta..... ben segur que la faré
Hola Fernanda, aquestes gotes, són unes boletes petites de xocolata especials per poder enfornar i no es desfan. Jo les...
Una recepte fantastica, em recorda el que fa la meva mare. Felicitats
Ben segur que si, només hi ha una manera de saber-ho. Gràcies Maria Angels.
Jo el faig iagual, soc una enamorada de l'all i oli.