Rosbif a la salsa d'all i romaní
												Categoria: 
						
						 Carns
 
						Carns
						
						
						
						
						Recepta per forn
						
						
						
													Dificultat: Fàcil
						
						
 Afegir valoració
 Afegir valoració
													Ingredients
- 1 kg. de filet o colata
- 1 cabeça d'alls
- 1 branca de romaní
- Sal
- Pebre.
 4 racions
 4 racions
Elaboració
							Posem la peça de filet o colata en una safata d'anar al forn, hi posem els alls pelats, el romaní, l'oli, la sal i el pebre. Li deixem 20 minuts a 250 graus.
Per servir-ho. tallarem a bistecs i li afagirem la salsa per sobre.
Es important, per que quedi millor, preparar-ho tot el dia abans a la safata.
														
 30min
  30min 
 Etiquetes: 
						aquesta recepta no te etiquetes
 
						Etiquetes: 
						aquesta recepta no te etiquetes 						   Afegir etiqueta
 Afegir etiqueta
						
 Recepta arxivada a:
 Recepta arxivada a: 
						
						 Enllaça aquesta recepta:
 Enllaça aquesta recepta: 						
						 2486 visites.
 2486 visites.
						
 
						Si alguna cosa no es correcta pots  sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
 sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
						
 
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
    


![Enviar recepta per correu electrònic [Send]](/images/send_big.png)
![Imprimir recepta [Print]](/images/print_big.png)
![Comentar recepta [Comment]](/icons/comment_big.gif)
![[correct]](/icons/erase2.png)
 Peixos i mariscos
 Peixos i mariscos Altres
 Altres Salses
 Salses Salsa
 Salsa 
  Arrossos i pastes
 Arrossos i pastes Sopes i cremes
 Sopes i cremes
 Postres i dolços
 Postres i dolços Llegums i verdures
 Llegums i verdures





 Facebook
 Facebook
					 Twitter
 Twitter
					 Telegram
 Telegram