Lluç amb velouté de menta
Categoria:
Peixos i mariscos
Recepta per forn
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera
Dificultat: Mitjana
Ingredients
- 4 supremes de lluç
- Farina, sal, pebre, mantega
- Menta amb fulla i unes gotes de licor de menta
4 racions
Utensilis
Una plàtera de forn i un cassó.
Elaboració
Es posa el lluc en una plàtera de forn,
previament salpebrat i amb tres fulles de menta fresca talladetas a tires
i es cou en escalfat, uns 7' aprox. afegint un esquitx d'aigua.
Una vegada cuit, no del tot, es cola el suc de la safata i
en un cassó s'hi afegeix una mica de mantega i una cullerada de farina,
una vegada cuita la farina s'afegeix el caldo colat,(si cal afegir una mica d'aigua
si queda molt espès, es remena i a foc baix fins que tingui una consistencia lligada,
un cop al gust s'afegeixen unes gotes de licor de menta i es cobreix tot el lluç,
es torna a posar al forn uns 5' i ja està llest per servir.
45min
Notes
Es pot acompanyar am unes patates bullides i amb la salsa per sobre,
i una bona amanida verda.
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1939 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.