Lluç amb velouté de menta

Categoria:
Recepta per
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

  • 4 supremes de lluç
  • Farina, sal, pebre, mantega
  • Menta amb fulla i unes gotes de licor de menta

4 racions

Utensilis

Una plàtera de forn i un cassó.

Elaboració

Es posa el lluc en una plàtera de forn,
previament salpebrat i amb tres fulles de menta fresca talladetas a tires
i es cou en escalfat, uns 7' aprox. afegint un esquitx d'aigua.
Una vegada cuit, no del tot, es cola el suc de la safata i
en un cassó s'hi afegeix una mica de mantega i una cullerada de farina,
una vegada cuita la farina s'afegeix el caldo colat,(si cal afegir una mica d'aigua
si queda molt espès, es remena i a foc baix fins que tingui una consistencia lligada,
un cop al gust s'afegeixen unes gotes de licor de menta i es cobreix tot el lluç,
es torna a posar al forn uns 5' i ja està llest per servir.

45min

Notes

Es pot acompanyar am unes patates bullides i amb la salsa per sobre,
i una bona amanida verda.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1939 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

2 comentaris:

Jordi Bosch Negre diu:
M´encanten les receptes de peix i marisc, aquesta és molt bona et felicito.
Ares Bonamusa diu:
Jordi moltes gracies.

Afegir comentari
 


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: