Pastis de truites amb beixamel de roquefort

Ingredients

  • 1 manat de porros
  • 1 kg de patates
  • 12 ous
  • Oli, sal

Beixamel:

  • 1 l. de llet, farina, mantega,
  • Formatge roquefort,200g
  • Nou moscada, (una miqueta).
  • Formatge ratllat, (per gratinar).

6 racions

Utensilis

2 paelles, 1 caçó grand i una plàtera que pugui anar al forn.

Elaboració

En dues paelles es fregeixen,a part, els porros i les patates, previament tallades per fer truita, una vegada fregides, es fàn 4 truites, (2 de cada un dels ingredients, de tres ous cada una).
Es posen en una plàtera ample i rodona, alternant-les, patata, porro, patata i l'ultima de porro.
A part, es fà una salsa beixamel, (a la manera de cadascú), enriquida amb formatge roquefort i, amb una densitat més aviat espessa, ara es quan es posa per sobre les truites, repartint-la bé.
Tindrem el forn encés a 180º 10', posarem el formatge ratllat per sobre la beixamel i les gratinarem al gust.

45min

Notes

Es poden acompanyar amb una amanida complerta o al gust de cadascú.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1075 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Marcada com a favorita per:

2 comentaris:

Mercè Montardit diu:
Hola Ares,
gràcies per compartir la recepta amb nosaltres. La beixamel de roquefort hem sembla que ha de ser boníssima! La provarè i no descarto utilitzar-la en altres receptes. Una salutació,Mercè
Ares Bonamusa diu:
Mercè, imagino que la deus haver tastat! Celebró que t'hagi agradat!


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!