Pastis de truites amb beixamel de roquefort
Categoria:
Ous i làctics
Tipus de plat: Truita
Recepta per forn
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera
estiu
tardor
hivern
Ingredients
- 1 manat de porros
- 1 kg de patates
- 12 ous
- Oli, sal
Beixamel:
- 1 l. de llet, farina, mantega,
- Formatge roquefort,200g
- Nou moscada, (una miqueta).
- Formatge ratllat, (per gratinar).
6 racions
Utensilis
2 paelles, 1 caçó grand i una plàtera que pugui anar al forn.
Elaboració
En dues paelles es fregeixen,a part, els porros i les patates, previament tallades per fer truita, una vegada fregides, es fàn 4 truites, (2 de cada un dels ingredients, de tres ous cada una).
Es posen en una plàtera ample i rodona, alternant-les, patata, porro, patata i l'ultima de porro.
A part, es fà una salsa beixamel, (a la manera de cadascú), enriquida amb formatge roquefort i, amb una densitat més aviat espessa, ara es quan es posa per sobre les truites, repartint-la bé.
Tindrem el forn encés a 180º 10', posarem el formatge ratllat per sobre la beixamel i les gratinarem al gust.
45min
Notes
Es poden acompanyar amb una amanida complerta o al gust de cadascú.
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2408 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.