Pastis borratxo

Ingredients

  • 250 g de farina
  • 200 g de sucre
  • 60 g de mantega
  • 5 ous
  • 20 g de llevat en pols
  • 1 got de vi dolç
  • 100 g de sucre

4 racions

Elaboració

Prepareu primer el xarop, escalfant el vi amb el sucre uns 5 minuts.
A continuació, barregeu en un bol els rovells amb el sucre i remeneu-ho fins que es formi una.

Crema:

Afegiu-hi la mantega. Tot seguit,bateu la clara a punt de neu i llavors ajunteu-ho tot.
Incoporeu a la barreja la farina i el llevat i feu-ns una pasta.
Unteu un motlle amd mantega i abuqueu hi la pasta.
Coeu-ho al forn a 170 graus duran 30 minuts.
Un cop fet, traieu del forn i deixeu-lo refredar. Quan ja sigui fret, tireu-hi el xarop per sobre.

30min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2099 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: