Pastis borratxo
Categoria:
Postres i dolços
Recepta per forn
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 250 g de farina
- 200 g de sucre
- 60 g de mantega
- 5 ous
- 20 g de llevat en pols
- 1 got de vi dolç
- 100 g de sucre
4 racions
Elaboració
Prepareu primer el xarop, escalfant el vi amb el sucre uns 5 minuts.
A continuació, barregeu en un bol els rovells amb el sucre i remeneu-ho fins que es formi una.
Crema:
Afegiu-hi la mantega. Tot seguit,bateu la clara a punt de neu i llavors ajunteu-ho tot.
Incoporeu a la barreja la farina i el llevat i feu-ns una pasta.
Unteu un motlle amd mantega i abuqueu hi la pasta.
Coeu-ho al forn a 170 graus duran 30 minuts.
Un cop fet, traieu del forn i deixeu-lo refredar. Quan ja sigui fret, tireu-hi el xarop per sobre.
30min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1935 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.