Crocant de patates

Categoria:

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 1/2 kg de patates
  • 2 cullerades d'avellanes mòltes
  • Dos rovells d'ou
  • Una cullerada de mantega
  • Sal i oli

4 racions

Elaboració

Primerament, bulliu les patates 15 o 20 minuts fins que siguin toves.
Coleu-les i feu un puré molt fi afegint-hi les avellanes molt picades i la mantega.
Varegeu-ho bé i poseu-hi els rovells i la sal.
Amb les mans untades de farina, formeu petites ciques no molt amples.
Cobriu amb paper d'alumini i una safata i col·loqueu-hi les coques.
Escalfeu el forn a 160 graus i coeu-les fins que les vores siguin torrades.

20min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1384 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: