Crocant de patates
Categoria:
Postres i dolços
Ingredients
- 1/2 kg de patates
- 2 cullerades d'avellanes mòltes
- Dos rovells d'ou
- Una cullerada de mantega
- Sal i oli
4 racions
Elaboració
Primerament, bulliu les patates 15 o 20 minuts fins que siguin toves.
Coleu-les i feu un puré molt fi afegint-hi les avellanes molt picades i la mantega.
Varegeu-ho bé i poseu-hi els rovells i la sal.
Amb les mans untades de farina, formeu petites ciques no molt amples.
Cobriu amb paper d'alumini i una safata i col·loqueu-hi les coques.
Escalfeu el forn a 160 graus i coeu-les fins que les vores siguin torrades.
20min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1271 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.