Canelons d'estiu
Categoria:
Amanides i plats freds
Tipus de plat: Aperitiu
Dieta: vegetariana
Estació: estiu
Ingredients
- 1/2 enciam
- 15 barretes de suri mi fresc
- 1 ou dur
- 1 poma
- 3 rodanxes de pinya
- Salsa rosa
4 racions
Elaboració
Reserveu unes fulles d'enciam per decorar el plat i piqueu-ne menudament la resta, juntament amb 3 barretes de sumari, l'ou, la poma i la pinya.
Afegiu als ingredients picats unes cullerades de salsa rosa, al gust, i barregeu-ho tot.
Desemboliqueu les altres barretes de sumari, ompliu-les amb la barreja anterior i enrotlleu-les com si fossin canelons.
En una plata, poseu-hi les fulles d'enciam reservades i els canelons de sumari a sobre.
15min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1841 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.