Canelons de bolets amb parmesĂ 

Categoria:
Origen: SuĂŻssa
EstaciĂł:
Dificultat: FĂ cil

ValoraciĂł: **** 4/5 (1 valoracions) Afegir valoraciĂł

Ingredients

  • 18 lĂ mines de pasta,
  • 200 gr. de pernil dolç,
  • 500 gr. de bolets de temporada,
  • 25 gr. de farina,
  • 50 gr. de llet,
  • 100 gr. de formatge parmesĂ ,
  • 3 escalunyes,
  • 20 gr. de mantega,
  • 4 branquetes de romanĂ­,
  • Oli,
  • Sal i pebre blanc

Per a la salsa:

  • Mantega,
  • Brou d'au,
  • Bolets del farcit i sal.

4 racions

ElaboraciĂł

En una paella amb mantega i oli, sofregir la escalunya picada a foc lent.
Afegir els bolets picats i deixar sofregir fins que s'hagin begut la seva pròpia aigua. (Reservar unes quantes per a la salsa). Salpebreu la mescla i afegiu-hi el parmesà ratllat, el pernil dolç i la farina.
Quan tingueu tot bĂŠ regirat, afegir la llet, donar uns moviments per evitar els grumolls i reservar.
Mentrestant, haureu bullit la pasta durant tres minuts (o indicaciĂł del paquet) en aigua, amb la seva corresponent sal.
Per fer els canelons, omplir la pasta que heu bullit amb el farciment que estarĂ  preparat i embolicar.
Per fer la salsa : en una paella, reduir el brou d'au, els bolets que haureu reservat, el romaní, una mica de mantega i sal. Triturar bÊ els bolets i esperar que agafi consistència (si voleu utilitzar algun tipus de espessant, al vostre gust).
Passar la salsa pel xinès.
Napar bĂŠ els canelons i donar-los un fort cop de forn amb el gratinador.

Notes

TambĂŠ es poden cobrir amb una beixamel i desprĂŠs ratllar una mica mĂŠs de parmesĂ  per sobre i gratinar al forn.


Etiquetes:   Afegir etiqueta

Recepta arxida a: Canelons de bolets amb parmesĂ 

Enllaça aquesta recepta:

1815 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol¡licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Marcada com a favorita per:



Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!