Xampinyons farcits de pernil

Categoria:
Recepta per
Dificultat: Inexperts

Ingredients

  • 12 xampinyons grossos
  • Pernil
  • Formatge ratllat
  • Sal
  • Oli

Elaboració

Rentem bé els xampinyons i els hi treiem les cues, els col.loquem en una safata i posem sal,les cues del xampinyó tallada ben petita, el pernil ben picat i formatge ratllat.
Els posem 15 minuts al forn i ja els tenim llestos.

20min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1157 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

2 comentaris:

Sandra Brown diu:
Ha d'estar boníssim! A quina temperatura cal posar el forn? Gràcies!
Anna Puig Pastor diu:
Hola Sandra
jo els poso a uns 180º i després un xic de grill per que fassi crosteta el formatge, ja em diràs el què.
Gràcies.

Afegir comentari
 


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: