Xampinyons farcits de pernil
Ingredients
- 12 xampinyons grossos
- Pernil
- Formatge ratllat
- Sal
- Oli
Elaboració
Rentem bé els xampinyons i els hi treiem les cues, els col.loquem en una safata i posem sal,les cues del xampinyó tallada ben petita, el pernil ben picat i formatge ratllat.
Els posem 15 minuts al forn i ja els tenim llestos.
20min
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1256 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
Quina pinta..... ben segur que la faré
Hola Fernanda, aquestes gotes, són unes boletes petites de xocolata especials per poder enfornar i no es desfan. Jo les...
Una recepte fantastica, em recorda el que fa la meva mare. Felicitats
Ben segur que si, només hi ha una manera de saber-ho. Gràcies Maria Angels.
Jo el faig iagual, soc una enamorada de l'all i oli.