Pilota al forn amb fruits secs
Ingredients
- 250 gr. de carn trinxada de vedella
- 250 gr. de carn trinxada de porc
- 25 gr. de pinyons
- 25 gr. de panses sultanes
- 25 gr. d'orellanes d'albercoc
- 1 ou
- 1 llesca de pa sec remullat amb llet
- 1 copa de moscatell
- 2 cebes
- 2 porros
- 2 tomàquets
- Oli d'oliva
- Sal i pebre negre.
4 racions
Elaboració
Piqueu una ceba ben fina i sofregiu-la fins que quedi daurada i cuita.
Talleu l'altre ceba, els porros i els tomàquets en juliana i sofregiu-los lleugerament.
Ajunteu les carns, la primera ceba, els pinyons, les panses, les orellanes tallades a trossets, l'ou, el pa, la sal i el pebre, doneu-li forma de pilota i enfarineu-la.
Poseu la pilota en una plata d'anar al forn i envolteu-les amb les verdures tallades a juliana i un raig d'oli. poseu-la al forn escalfat a 200º durant 10 minuts.
Gireu la pilota, remenu les verdures, afegiu la copa de moscatell i una tasseta d'aigua calenta. Seguiu la cocció a 160º fins que la pilota sigui cuita.
Passeu les verdures pel passapuré i serviu la carn a rodanxes.
40min
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1958 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
Quina pinta..... ben segur que la faré
Hola Fernanda, aquestes gotes, són unes boletes petites de xocolata especials per poder enfornar i no es desfan. Jo les...
Una recepte fantastica, em recorda el que fa la meva mare. Felicitats
Ben segur que si, només hi ha una manera de saber-ho. Gràcies Maria Angels.
Jo el faig iagual, soc una enamorada de l'all i oli.