Pilota al forn amb fruits secs

Ingredients

  • 250 gr. de carn trinxada de vedella
  • 250 gr. de carn trinxada de porc
  • 25 gr. de pinyons
  • 25 gr. de panses sultanes
  • 25 gr. d'orellanes d'albercoc
  • 1 ou
  • 1 llesca de pa sec remullat amb llet
  • 1 copa de moscatell
  • 2 cebes
  • 2 porros
  • 2 tomàquets
  • Oli d'oliva
  • Sal i pebre negre.

4 racions

Elaboració

Piqueu una ceba ben fina i sofregiu-la fins que quedi daurada i cuita.
Talleu l'altre ceba, els porros i els tomàquets en juliana i sofregiu-los lleugerament.
Ajunteu les carns, la primera ceba, els pinyons, les panses, les orellanes tallades a trossets, l'ou, el pa, la sal i el pebre, doneu-li forma de pilota i enfarineu-la.
Poseu la pilota en una plata d'anar al forn i envolteu-les amb les verdures tallades a juliana i un raig d'oli. poseu-la al forn escalfat a 200º durant 10 minuts.
Gireu la pilota, remenu les verdures, afegiu la copa de moscatell i una tasseta d'aigua calenta. Seguiu la cocció a 160º fins que la pilota sigui cuita.
Passeu les verdures pel passapuré i serviu la carn a rodanxes.

40min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2688 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: