Tallarines a la crema de ceps i pernil

Ingredients

  • 400 gr. de tallarines
  • 1 paquet de ceps
  • 50 gr. de pernil salat
  • 200 gr. de nata
  • 1 ceba
  • Oli
  • Sal
  • Pebre
  • Formatge parmesà ratllat.

4 racions

Elaboració

Renteu els ceps, talleu-los ben petits i poseu-los a bullir en mig vas d'aigua durant cinc minuts.
Sofregiu la ceba a foc lent. Quan es comenci a enrossir, barregeu-la amb la nata i tritureu-la.
Talleu el pernil en trossets petits i sofregiu-lo. Afegiu els ceps amb l'aigua de bullir i deixeu reduir.
Ajunteu-hi la nata amb la ceba i deixeu coure tot junt un parell de minuts a foc fort.
Rectifiqueu de sal i de pebre al vostre gust.
Bulliu les tallarines i serviu-les tot seguit amb la salsa i el formatge parmesà.

25min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

861 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Marcada com a favorita per:


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!