Tallarines a la crema de ceps i pernil
Categoria:
Arrossos i pastes
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 400 gr. de tallarines
- 1 paquet de ceps
- 50 gr. de pernil salat
- 200 gr. de nata
- 1 ceba
- Oli
- Sal
- Pebre
- Formatge parmesà ratllat.
4 racions
Elaboració
Renteu els ceps, talleu-los ben petits i poseu-los a bullir en mig vas d'aigua durant cinc minuts.
Sofregiu la ceba a foc lent. Quan es comenci a enrossir, barregeu-la amb la nata i tritureu-la.
Talleu el pernil en trossets petits i sofregiu-lo. Afegiu els ceps amb l'aigua de bullir i deixeu reduir.
Ajunteu-hi la nata amb la ceba i deixeu coure tot junt un parell de minuts a foc fort.
Rectifiqueu de sal i de pebre al vostre gust.
Bulliu les tallarines i serviu-les tot seguit amb la salsa i el formatge parmesà.
25min
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1099 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
Quina pinta..... ben segur que la faré
Hola Fernanda, aquestes gotes, són unes boletes petites de xocolata especials per poder enfornar i no es desfan. Jo les...
Una recepte fantastica, em recorda el que fa la meva mare. Felicitats
Ben segur que si, només hi ha una manera de saber-ho. Gràcies Maria Angels.
Jo el faig iagual, soc una enamorada de l'all i oli.