Salsa al pebre verd
Ingredients
- Crema de llet
- 1 cullerada de pebre verd en bola
- Sal
- Brandi
Elaboració
							En una paella tirem un bon raig de Brandi, l'escalfem i el flamegem.
Seguidament hi tirem la crema de llet i el pebre, posem sal i quan arrenca el bull, ja el tenim a punt.
														
 10min
  10min 
Notes
Ideal per acompanyar carn.
 Etiquetes: 
						aquesta recepta no te etiquetes
 
						Etiquetes: 
						aquesta recepta no te etiquetes 						   Afegir etiqueta
 Afegir etiqueta
						
 Recepta arxivada a:
 Recepta arxivada a: 
						
						 Enllaça aquesta recepta:
 Enllaça aquesta recepta: 						
						 6242 visites.
 6242 visites.
						
 
						Si alguna cosa no es correcta pots  sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
 sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
						
 
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
    


 
 
						
 Afegir valoració
 Afegir valoració 
								![Enviar recepta per correu electrònic [Send]](/images/send_big.png)
![Imprimir recepta [Print]](/images/print_big.png)
![Comentar recepta [Comment]](/icons/comment_big.gif)
![[correct]](/icons/erase2.png)
 Llegums i verdures
 Llegums i verdures Altres
 Altres Salsa
 Salsa Peixos i mariscos
 Peixos i mariscos Carns
 Carns 
  Arrossos i pastes
 Arrossos i pastes 
  Sopes i cremes
 Sopes i cremes
 Postres i dolços
 Postres i dolços





 Facebook
 Facebook
					 Twitter
 Twitter
					 Telegram
 Telegram