Filet de bou amb verdura
												Categoria: 
						
						 Carns
 
						Carns
						
						
						
						
						
						Típica de: Catalunya
						
						Estació:  tardor
 tardor 
						
						
 Afegir valoració
 Afegir valoració
													Ingredients
- Un filet de bou
- Un quart de quilo de mongetes tendres
- Una ceba
- Oli d'oliva
- Sal
- Pebre
 2 racions
 2 racions
Elaboració
							Tallem les puntes a les mongetes i les rentem
Pelem la ceba i la tallem a rodelles
Rentem aquestes verdures i les escorrem
Posem les verdures en una olla amb aigua i sal i posem al foc a bullir
Mentrestant tallem el filet de bou a rodelles fines i seguidament el tallem a trossos
Un cop tinguem les verdures bullides, les escorrem
Posem una paella al foc amb un raig d'oli a escalfar
Marquem el filet a la paella salpebrat i afegim les verdures
Donem unes voltes que es barregin els gustos i emplatem
														
 30min
  30min 
 Etiquetes: 
						Carn
 
						Etiquetes: 
						Carn  						   Afegir etiqueta
 Afegir etiqueta
						
 Recepta arxivada a:
 Recepta arxivada a: 
						
						 Enllaça aquesta recepta:
 Enllaça aquesta recepta: 						
						 2391 visites.
 2391 visites.
						
 
						Si alguna cosa no es correcta pots  sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
 sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
						
 
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
    


![Enviar recepta per correu electrònic [Send]](/images/send_big.png)
![Imprimir recepta [Print]](/images/print_big.png)
![Comentar recepta [Comment]](/icons/comment_big.gif)
![[correct]](/icons/erase2.png)
 Amanides i plats freds
 Amanides i plats freds Peixos i mariscos
 Peixos i mariscos
 Arrossos i pastes
 Arrossos i pastes Postres i dolços
 Postres i dolços Llegums i verdures
 Llegums i verdures
 Altres
 Altres Entrepà
 Entrepà



 Sopes i cremes
 Sopes i cremes
 Facebook
 Facebook
					 Twitter
 Twitter
					 Telegram
 Telegram