Arròs de capipota amb escamarlans

Categoria:
Típica de: Espanya → Catalunya
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 2 cebes
  • 6 tomàquets
  • 2 fulles de llorer
  • 1 cabeça d’alls
  • 100 g de cansalada fumada
  • 500 g de capipota cuit
  • 400 g d’arròs bomba
  • 8 escamarlans mitjans
  • 50 g de sucre
  • 1 bitxo

4 racions

Elaboració

Piqueu la ceba petita i poseu-la a sofregir a la paella juntament amb el bitxo, l'all picat i el llorer.
Escaldeu el tomàquet per treure-li la pell, reieu-li també les llavors i talleu-lo a daus petits i afegiu-lo a la ceba quan estigui daurada.
Deixeu-ho sofregir a la mateixa paella.
Rectifiqueu-ho de sal i sucre.
Talleu la cansalada a tires fines i afegiu-la al sofregit, introduïu-hi el capipota, també tallat, cobriu-ho amb aigua i deixeu-ho coure a foc lent fins que s'evapori quasi tota l'aigua.
Quan tingueu l'estofat acabat, traieu-ne el bitxo i el llorer i afegiu-hi l'arròs.
Deixeu-ho coure 15 min i afegiu-hi els escamarlans sense la closca ni el cap.
Deixeu-ho coure 2 min més.

1h


Etiquetes:       Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1660 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: