Pollastre amb escamarlans
												Categoria: 
						
						 Peixos i mariscos
 
						Peixos i mariscos
						
						
						
						Tipus de plat: Rostit
						
						Típica de: Catalunya
						
						Estació:  primavera
 primavera  estiu
 estiu  tardor
 tardor  hivern
 hivern 
													Dificultat: Mitjana
						
						
Ingredients
- Un pollastre bonic, groc.
- Dotze escamarlans grossos.
- Dues cebes mitjanetes.
- Sal, oli verge d'oliva.
- Una copa de vi ranci.
- Pebre negre.
Per la salsa:
- un grapat d'avellanes i ametlles torrades.
- dues llesques de pa el dia abans.
- una mica de pebre vermell.
 6 racions
 6 racions
Utensilis
Una cassola, una safata de servir, i una batidora elèctrica.
Elaboració
							Rostirem el pollastre en una cassola amb oli, havent-lo salpebrat d'antuvi.
Quan comenci a enrossir-se, hi afegirem la ceba triturada. El girarem, i acabarem d'enrossir. El reservarem.
Passarem per la paella lleugerament, els escamarlans, prèviament salats i empebrats. Els reservarem.
Fregirem les llesquetes de pa, i les posarem al pot de la batidora elèctrica, juntament amb les ametlles, avellanes, una mica d'aigua, el pebre vermell  i el vi ranci.
Ho batrem tot ben fi, i ho afegirem a la cassola juntament amb el pollastre, deixant que cogui uns minuts.
Finalment, hi posarem els escamarlans, i deixarem que bulli uns dos minuts més.
														
 1h
 1h 
Notes
És un segon plat molt agraït, que no costa massa de fer, i és de molta festa.
 Etiquetes: 
						Típica de Catalunya
 
						Etiquetes: 
						Típica de Catalunya  						   Afegir etiqueta
 Afegir etiqueta
						
 Recepta arxivada a:
 Recepta arxivada a: 
						
						 Enllaça aquesta recepta:
 Enllaça aquesta recepta: 						
						 3638 visites.
 3638 visites.
						
 
						Si alguna cosa no es correcta pots  sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
 sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
						
 
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
    



 Afegir valoració
 Afegir valoració 
								 
									![Enviar recepta per correu electrònic [Send]](/images/send_big.png)
![Imprimir recepta [Print]](/images/print_big.png)
![Comentar recepta [Comment]](/icons/comment_big.gif)
![[correct]](/icons/erase2.png)
 
  Carns
 Carns 
  
  
  Postres i dolços
 Postres i dolços
 Arrossos i pastes
 Arrossos i pastes Llegums i verdures
 Llegums i verdures
 Altres
 Altres Entrepà
 Entrepà



 Sopes i cremes
 Sopes i cremes
 Facebook
 Facebook
					 Twitter
 Twitter
					 Telegram
 Telegram