Pollastre amb escamarlans

Categoria:
Tipus de plat:
EstaciĂł:        
Dificultat: Mitjana

ValoraciĂł: *** 3/5 (1 valoracions) Afegir valoraciĂł

Ingredients

  • Un pollastre bonic, groc.
  • Dotze escamarlans grossos.
  • Dues cebes mitjanetes.
  • Sal, oli verge d'oliva.
  • Una copa de vi ranci.
  • Pebre negre.

Per la salsa:

  • un grapat d'avellanes i ametlles torrades.
  • dues llesques de pa el dia abans.
  • una mica de pebre vermell.

6 racions

Utensilis

Una cassola, una safata de servir, i una batidora elĂšctrica.

ElaboraciĂł

Rostirem el pollastre en una cassola amb oli, havent-lo salpebrat d'antuvi.
Quan comenci a enrossir-se, hi afegirem la ceba triturada. El girarem, i acabarem d'enrossir. El reservarem.
Passarem per la paella lleugerament, els escamarlans, prĂšviament salats i empebrats. Els reservarem.
Fregirem les llesquetes de pa, i les posarem al pot de la batidora elĂšctrica, juntament amb les ametlles, avellanes, una mica d'aigua, el pebre vermell i el vi ranci.
Ho batrem tot ben fi, i ho afegirem a la cassola juntament amb el pollastre, deixant que cogui uns minuts.
Finalment, hi posarem els escamarlans, i deixarem que bulli uns dos minuts més.

1h

Notes

És un segon plat molt agraĂŻt, que no costa massa de fer, i Ă©s de molta festa.


Etiquetes:   Afegir etiqueta

Recepta arxida a: Pollastre amb escamarlans

Enllaça aquesta recepta:

1320 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.




Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!