Pastís d'anous
Categoria:
Postres i dolços
Recepta per forn
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 200 gr. de farina
- 4 ous
- 200 gr. de sucre
- 1 sobre de vainilla
- 2 cullerades rases de llevar
- 150 gr. d'anous
8 racions
Elaboració
Separar les clares dels rovells i batreles amb 4 cullerades d'aigua, afegir el sucre i la vainilla fins que quedi ben disol.
Afegir els rovells,la farina,el llevat i les anous triturades.
Batre fins que la masa sigui homogènia.
Preparar un motlle untat de mantega.
Tindrem el forn calent,i posem a coure durant 35 minuts a 180º.
50min
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2146 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
Quina pinta..... ben segur que la faré
Hola Fernanda, aquestes gotes, són unes boletes petites de xocolata especials per poder enfornar i no es desfan. Jo les...
Una recepte fantastica, em recorda el que fa la meva mare. Felicitats
Ben segur que si, només hi ha una manera de saber-ho. Gràcies Maria Angels.
Jo el faig iagual, soc una enamorada de l'all i oli.