Patates farcides d'escalivada

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 6 patates
  • 3 pebrots vermells
  • 3 cebes
  • 3 albergínies
  • 12 ous de guatlla
  • Oli
  • Sal

6 racions

Elaboració

Unteu amb oli els pebrots, les albergínies, les cebes i les patates i poseu-los a escalicar al forn a 180º fins que els siguin tous.
Poseu a bullir els ous amb aigua i vinagre durant 8 minuts.Deixeu-los refredar ,pelu-los i partiu-los pel mig.
Un cop feta l'escalivada, traieu-la i emboliqueula fins que sigui freda.
Buideu les patates amb una cullera i poseu la polpa en un bol juntament amb la resta d'escalivada,prèviament pelada i tallada a trossets. Barregeu-ho tot bé i amaniu-ho amb sal i oli.
Ompliu les patates d'escalivada i adorneu cada tros de patata amb els ous de guotlla.

2h

Per


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

709 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: