Patates farcides d'escalivada
Categoria:
Amanides i plats freds
Tipus de plat: Amanida
Recepta per forn
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera estiu
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 6 patates
- 3 pebrots vermells
- 3 cebes
- 3 albergínies
- 12 ous de guatlla
- Oli
- Sal
6 racions
Elaboració
Unteu amb oli els pebrots, les albergínies, les cebes i les patates i poseu-los a escalicar al forn a 180º fins que els siguin tous.
Poseu a bullir els ous amb aigua i vinagre durant 8 minuts.Deixeu-los refredar ,pelu-los i partiu-los pel mig.
Un cop feta l'escalivada, traieu-la i emboliqueula fins que sigui freda.
Buideu les patates amb una cullera i poseu la polpa en un bol juntament amb la resta d'escalivada,prèviament pelada i tallada a trossets. Barregeu-ho tot bé i amaniu-ho amb sal i oli.
Ompliu les patates d'escalivada i adorneu cada tros de patata amb els ous de guotlla.
2h
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1511 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.