Fideuà

Categoria:
Recepta per
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 400g.de fideus del nº 1
  • 1 sipia
  • 1/2 kg.de gambes
  • 1 l. de fumet de peix
  • 3 alls
  • 1 ceba
  • 1 tomàquet ratllat
  • Sal
  • Oli

4 racions

Elaboració

Posem oli en una paella i hi tirem els alls pelats però sencers.
Un cop els alls s'hagin enrossit, els treiem i amb l'oli ben calent tirem els fideus, els anem remenant fins que siguin ben rossos, i els traiem del foc i reservem.
A part, agafem la paella on farem la fideuà i fem un sofregit amb la ceba i el tomàquet, hi afegim la sípia tallada a daus, i ho deixem coure tot junt, afegim les gambes i donem unes boltes.
Posem els fideus, i ho barregem tot, i hi tirem el fumet de peix i esperem que els fideus absorbeixin el fumet.
Posem la paella al forn a gratinar uns minuts fins deixar els fideus secs i drets.

30min

Per


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

4621 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Marcada com a favorita per:


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: