FideuĂ  de shitake amb botifarra

Categoria:
EstaciĂł:
Dificultat: Mitjana

ValoraciĂł: **** 4/5 (1 valoracions) Afegir valoraciĂł

Ingredients

  • 250 g de bolets shitake
  • Una botifarra de carn magra
  • 300 g de fideus de nĂşmero 2
  • 4 cebes tendres mitjanes
  • 2 alls tendres
  • 1 litre de brou de pollastre
  • 6 tomĂ quets de ramallet o madurs
  • Una mica de sobrassada o pebre vermell
  • Una copeta de vi blanc
  • Oli d'oliva
  • Pebre negre i sal

2 racions

ElaboraciĂł

Renteu els bolets shitake i talleu-los a quarts. Talleu la botifarra a trossos d'uns 2 centĂ­metres. Talleu les cebes tendres a dauets incloent part de les fulles verdes. Talleu els alls tendres a la mateixa mida que les cebes. Ratlleu els tomĂ quets de ramallet o madurs.
Poseu el brou de pollastre al foc per tal que bulli. Poseu una cassola al foc amb un rajolĂ­ d'oli d'oliva. Quan estigui calent, fregiu la botifarra fins que quedi dorada. La reserveu. Fregiu els bolets shitake posant-lis un polsim de sal i un polsim de pebre negre. Deixeu que treguin l'aigua i quan ja se l'hagin begut, els reserveu. Poseu a fregir les cebes i els alls tendres. Quan veieu que comencen a dorar-se afegiu el tomĂ quet triturat i li poseu una mica de sal. Deixeu que el sofregit es vagi fent a foc lent. Quan veieu que es posa sec li fegiu la copa de vi blanc i quan hagi reduit a la meitat li afegiu una mica de sobrassada o de pebre vermell. Remeu el sofregit. Afegiu el brou de pollastre que ja estarĂ  bullint. Deixeu que continui bullint i mentres tant, en una paella apart, poseu a torrar els fideus fins que agafin el color dorat. Els aboqueu a la cassola i deixeu que es faci a foc mitjĂ  durant uns 15 minuts. Passat aquest temps, apagueu el foc, tapeu la cassola i deixeu que reposin uns 5 minuts. Ja ho podeu servir.

1h


Recepta de cuina de FideuĂ  de shitake amb botifarra

FideuĂ  de shitake amb botifarra
per Salvador Colomer Costa

Etiquetes:       Afegir etiqueta

Recepta arxida a: FideuĂ  de shitake amb botifarra

Enllaça aquesta recepta:

1509 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol¡licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.




Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!