Llagostins amb rovellons

Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 24 llagostins
  • 250 gr. de rovellons
  • 1 ceba de figueres
  • Oli d'oliva
  • 2 tomàquets madurs
  • 1 vas de fumet de peix
  • Conyac
  • Sal
  • Pebre
  • Per la picada
  • 1 all
  • Pinyons
  • Ametlles
  • Julivert
  • Un carquinyoli
  • Pebre vermell dolç

4 racions

Elaboració

Saltegem en una cassola amb una mica d'oli, els llagostins nets, salats i empebrats,hi tirem el conyac un xic calent i els flamegem, els reservem junt amb el suc que han fet.
En la mateixa cassola comencem el sofregit, oli, la ceba tallada ben petita i en estar ben estofada, el tomàquet ratllat sense pell ni llavors.
Saltegem en una paella els rovellons.
Un cop el sofregit a punt, incorporem els llagostins, els rovellons i el fumet, ho deixem fent el xup-xup, mentre fem la picada, que la tirarem a la cassola de seguida, ja que és un plat que no necessita molta cocció.

25min

Per


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Enllaça aquesta recepta:

1822 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

1 comentaris:

Albert Vilas diu:
No tens cap foto?...fa molt bona pinta aquest plat. El faré (quan trobi rovellons, clar).

Afegir comentari
 


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: