Bunyols de bacallà
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 300g de bacallà remullat
- 1/2 got de llet
- 2 cullerades de farina
- 1 ó 2 alls
- 2 ous
- 1 culleradeta de llevat en pols
- Julivert
- Oli per fregir.
4 racions
Elaboració
En un atuell fons, posem els dos rovells d'ou (reservem les clares), afegim la farina i la llet.
Treballem els ingredients per formar una pasta homogènia. Afegim l'all i el julivert picats, i el llevat.Esmicolem el bacallà i l'afegim a la pasta preparada. Deixem reposar 10 minuts.
Batem les clares a punt de neu, i les incorporem a la masa en el ultim moment i amb molt de compta per tal de que no es perdi la consistència.
Escalfem bastant d'oli en una paella. Amb una cullera petita anem posant la pasta a dins de l'oli molt calent, fins que siguin daurats. Escorrem els bunyols amb paper absorbent i ja son a punt per servir ben calents.
30min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Enllaça aquesta recepta:
1555 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.