Bunyols de vent
Categoria:
Postres i dolços
Estació: hivern
Dificultat: Mitjana

Ingredients
- 8 ous
- 220g de farina
- 1 llimona
- 150g de llard
- 1/4 de l. de llet
- 15g de sucre
- Sal
Utensilis
1 cassola
1 cullera de fusta
1 paella
1 plata
Elaboració
Es fa una pasta de la manera següent: en una cassola s'hi posa el llard, la llet, el sucre, un pessic de sal i una mica de pell de llimona. Quan bull es tru la pell de llimona i s'hi tira la farina de cop, es treu del foc, i amb una cullera de fusta es remena ben depressa fins que quedi una pasta ben fina; es torna a posar al foc, remenant sempre fins que la pasta d'espesseixi i comenci a enganxar-se a la cassola. Es treu del foc i s'hi afegeixen els ous, d'un a un, treballant bé la pasta cada vegada. Després, en una paella amb oli bullent es van tirant, amb una cullereta, boletes d'aquesta pasta; si està al punt, elles mateixes s'aniran girant; si no està prou al punt, es giren amb una cullera de fusta. A mesura que es van fregint es posen en una plata i s'empolvoren amb sucre ben fi.
1h
Notes
L'oli ha d'estar ben calent.
Etiquetes:
Quaresma
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1773 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
Aquest bescuit deu estar molt bó, però, té moltes calories?
Té molt bona pinta, però per fer tot això s'ha de ser molt bona cuinera i tindra molta paciència.