Bunyols de vent

Categoria:
Estació:
Dificultat: Mitjana

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 8 ous
  • 220g de farina
  • 1 llimona
  • 150g de llard
  • 1/4 de l. de llet
  • 15g de sucre
  • Sal

Utensilis

1 cassola
1 cullera de fusta
1 paella
1 plata

Elaboració

Es fa una pasta de la manera següent: en una cassola s'hi posa el llard, la llet, el sucre, un pessic de sal i una mica de pell de llimona. Quan bull es tru la pell de llimona i s'hi tira la farina de cop, es treu del foc, i amb una cullera de fusta es remena ben depressa fins que quedi una pasta ben fina; es torna a posar al foc, remenant sempre fins que la pasta d'espesseixi i comenci a enganxar-se a la cassola. Es treu del foc i s'hi afegeixen els ous, d'un a un, treballant bé la pasta cada vegada. Després, en una paella amb oli bullent es van tirant, amb una cullereta, boletes d'aquesta pasta; si està al punt, elles mateixes s'aniran girant; si no està prou al punt, es giren amb una cullera de fusta. A mesura que es van fregint es posen en una plata i s'empolvoren amb sucre ben fi.

1h

Notes

L'oli ha d'estar ben calent.

Per


Etiquetes:   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1440 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!