Ànec al vi negre

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 1 ànec
  • 1/2kg de cebetes
  • 2 patatas petites
  • 100g de sagí
  • 1 got de vi negre
  • 1 got de brou
  • Sal

4 racions

Utensilis

1 cassola

Elaboració

Es neteja l'ànec, es talla en sis trossos, s'assona, s'unta de sagí i es posa a la cassola. Quan és ros, s'hiafegeixen
les cebetes, les patates i la sal, i es rega bé de vi. S'hi tira el brou i es deixa coure durant 1 hora a foc lent.
Passat aquest temps, es rectifica de sal, se'n deixa reduir bé el suc i se serveix.

1h

Notes

Beguda recomandada: Cabernet reserva.

Per


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

821 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!