Pastís de carbassó i formatge
Categoria:
Llegums i verdures
Recepta per forn
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 2 carbassons mitjans
- 1 ceba mitjana
- 3 ous
- Formatge en làmines (jo he fet servir havarty)
- Un grapat de pinyons
- Oli d'oliva
- Pebre negre, sal
- Una mica de llet sencera
6 racions
Elaboració
Per començar tallarem la ceba i els carbassons a làmines, si pot ser amb mandolina millor, i ho posarem en un recipient apte pel microones. Hi posarem per sobre una mica d'oli d'oliva i ho posarem al microones uns 8 minuts a màxima potència.
Un cop passat aquest temps, amb l'ajuda d'una cullera ho barrejarem tot, hi posarem els pinyons, la sal i el pebre i seguirem remenant.
En un bol batrem els ous amb la llet. Seguidament agafarem un motlle, millor que sigui de silicona i anirem posant capes, primer de verdura, després de formatge i així fins acabar la barreja de verdures.
Ho posarem al forn prèviament escalfat entre 20 i 30 minuts a 200º o fins que veiem que hagi quallat l'ou.
Un cop cuit només ho hem de desmotllar i servir, calent, a temperatura ambient o fred. Com més us agradi
Etiquetes:
Pastis de verdures
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
9980 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
Us pensaveu que no me n'adonaria que heu plagiat la meva recepta? Sé que n'hi ha de molts tipus de maneres de fer la truita,...
Senzilla però amb un resultat espectacular. Per cert la patata on l'has trobat? Jo fa molt que la busco però encara no...
No, primer vas fent les capes de verdures i quan ho tens tot hi poses la barreja dels ous amb la llet així d'aquesta manera...
Prenc nota de la recepta, senzilla i fàcil
Un aspecte, espectacular