Pastís de carbassó i formatge

Ingredients

  • 2 carbassons mitjans
  • 1 ceba mitjana
  • 3 ous
  • Formatge en làmines (jo he fet servir havarty)
  • Un grapat de pinyons
  • Oli d'oliva
  • Pebre negre, sal
  • Una mica de llet sencera

6 racions

Elaboració

Per començar tallarem la ceba i els carbassons a làmines, si pot ser amb mandolina millor, i ho posarem en un recipient apte pel microones. Hi posarem per sobre una mica d'oli d'oliva i ho posarem al microones uns 8 minuts a màxima potència.
Un cop passat aquest temps, amb l'ajuda d'una cullera ho barrejarem tot, hi posarem els pinyons, la sal i el pebre i seguirem remenant.
En un bol batrem els ous amb la llet. Seguidament agafarem un motlle, millor que sigui de silicona i anirem posant capes, primer de verdura, després de formatge i així fins acabar la barreja de verdures.
Ho posarem al forn prèviament escalfat entre 20 i 30 minuts a 200º o fins que veiem que hagi quallat l'ou.
Un cop cuit només ho hem de desmotllar i servir, calent, a temperatura ambient o fred. Com més us agradi


Etiquetes:   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

8189 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

2 comentaris:

Núria Company Pàmies diu:
Hola Meri! perdona però la barreja d'ous i la llet s' ha de posar avans de la barreja de verdures al motlle no? es que sóc inexperta total jeje Merci.
Meri Cuinetes diu:
No, primer vas fent les capes de verdures i quan ho tens tot hi poses la barreja dels ous amb la llet així d'aquesta manera al tallar-lo et quedaran les capes de carbassó. Espero que m'hagis entès.
Una abraçada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!