Remenat de botifarra negra

Categoria:
Tipus de plat:
Dificultat: Inexperts

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • botifarra negra
  • ou
  • pinyons
  • poma
  • torradetes / pa de motlle

Elaboració

Treurem la pell de la botifarra, la tallarem a rodanxes i la fregirem a la paella.
Quan comenci a estar cuita i tirarem els pinyons i la poma pelada i tallada a daus menuts.
Quan tot sigui daurat, hi posarem l’ou i anirem remenat sense parar fins que comencia a quallar.
Ha de quedar tot ben remenat i barrejat.
Servir calent a sobre del pa.
També ho podem servir en vol-au-vents.


Recepta de cuina de Remenat de botifarra negra

La elaboració

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2841 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de gener:

Arròs amb bacallà
Arròs amb bacallà
Arrossos i pastes
Escarola amb romesco i bacallà
Escarola amb romesco i bacallà
Amanides i plats freds
Escalivada amb ganyims  i anxoves
Escalivada amb ganyims i anxoves
Amanides i plats freds Amanida
Xoriç a la sidra
Xoriç a la sidra
Carns Aperitiu
Tortell de Reis
Tortell de Reis
Postres i dolços Coca

Veure receptes de gener i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: