Remenat de botifarra negra

Categoria:
Tipus de plat:
Dificultat: Inexperts

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • botifarra negra
  • ou
  • pinyons
  • poma
  • torradetes / pa de motlle

Elaboració

Treurem la pell de la botifarra, la tallarem a rodanxes i la fregirem a la paella.
Quan comenci a estar cuita i tirarem els pinyons i la poma pelada i tallada a daus menuts.
Quan tot sigui daurat, hi posarem l’ou i anirem remenat sense parar fins que comencia a quallar.
Ha de quedar tot ben remenat i barrejat.
Servir calent a sobre del pa.
També ho podem servir en vol-au-vents.


Recepta de cuina de Remenat de botifarra negra

La elaboració

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

3027 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de juny:

Fideuà de gambes i calamars
Fideuà de gambes i calamars
Arrossos i pastes
Coca de sant Joan
Coca de sant Joan
Postres i dolços Coca
Gaspatxo de síndria
Gaspatxo de síndria
Sopes i cremes
Gelatina de taronja amb stevia
Gelatina de taronja amb stevia
Postres i dolços
Patates Hasselback
Patates Hasselback
Llegums i verdures Rostit

Veure receptes de juny i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: