Peus de porc gratinats
Categoria:
Carns
Recepta per forn
Típica de: Catalunya
Dieta: baixa en greixos
Estació: primavera
tardor
hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 4 peus de porc petits
- 1 llimona
- 1/2 gotet de vi blanc sec
- 2 grans d'all
- Julivert
- 40g de formatge ratllat
- 40g de mantega
- 1/2 tasseta d'oli d'oliva
- Pa ratllat
4 racions
Elaboració
Es compren els peus de porc bullits,partits de dalt a baix i tallats per la meitat.
Es col-loquen en una plàtera que pugui anar al forn.
Es reguen amb suc de llimona i el vi sec,es barreja l'all i el julivert, ben trinchats.
Agafar l'oli calent (mitja tasseta)i es tira a sobre dels peus de porc,junt amb el formatge el
pa ratllat i trossets de mantega .
Es posen 10 minuts al forn una fort,i després es gratinen uns quants minuts.
25min
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
3460 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
Hola Sara, Grácies pel teu vot,si la fas penso que t'agradará no costa gens de fer i es boníssima...
Gracias por tu comentario,es muy fàcil de hacer y es muy suave al paladar,se come solo!!! Anímate a probarlo y lo...
Gràcies Carmen pel teu comentari,si proves la recepta,jo crec que t'agradarà.Ara començo a escriure receptes i ho faig...