Brandada de bacallà estival

Categoria:
Típica de: Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 600g de bacallà
  • 1 1/2 gotet mitjà de llet
  • 8 grans d'all
  • 1 pebrot vermell
  • 100g d'olives negres
  • 1 llimona
  • Oli d'oliva
  • Sal i pebre al gust

4 racions

Utensilis

Picadora
Paella

Elaboració

Cou amb la llet el bacallà dessalat amb els alls pelats i durant 5 minuts.
Escorre-ho tot i passa-ho al foc amb una mica d'oli d'oliva.Ves-ho treballent amb l'espàtula
per desfer el bacallà i aboca-ho a la picadora o al turmix.Fes-ho puré tot incorporant-hi oli
oli com si fessis maionesa fins que quedi una pasta espessa.A part, pica pebret prèviament
escalivat i olives negres sense pinyol.Passa-ho un moment per la paella amb oli i un raig de suc de llimona.
Munta el plat amb un fons tebi de pebrot i olives i, al damunt, la brandada freda.

20min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1133 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!