Brandada de bacallà estival
Categoria:
Peixos i mariscos
Típica de: Catalunya
Estació: primavera
estiu
Dificultat: Fàcil

Ingredients
- 600g de bacallà
- 1 1/2 gotet mitjà de llet
- 8 grans d'all
- 1 pebrot vermell
- 100g d'olives negres
- 1 llimona
- Oli d'oliva
- Sal i pebre al gust
4 racions
Utensilis
Picadora
Paella
Elaboració
Cou amb la llet el bacallà dessalat amb els alls pelats i durant 5 minuts.
Escorre-ho tot i passa-ho al foc amb una mica d'oli d'oliva.Ves-ho treballent amb l'espàtula
per desfer el bacallà i aboca-ho a la picadora o al turmix.Fes-ho puré tot incorporant-hi oli
oli com si fessis maionesa fins que quedi una pasta espessa.A part, pica pebret prèviament
escalivat i olives negres sense pinyol.Passa-ho un moment per la paella amb oli i un raig de suc de llimona.
Munta el plat amb un fons tebi de pebrot i olives i, al damunt, la brandada freda.
20min
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1763 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
Hola Sara, Grácies pel teu vot,si la fas penso que t'agradará no costa gens de fer i es boníssima...
Gracias por tu comentario,es muy fàcil de hacer y es muy suave al paladar,se come solo!!! Anímate a probarlo y lo...
Gràcies Carmen pel teu comentari,si proves la recepta,jo crec que t'agradarà.Ara començo a escriure receptes i ho faig...