Musclos mar i muntanya

Categoria:
Típica de: Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 1,5 quilos de musclos
  • 2 cullerades de pa ratllat
  • 1 ceba
  • 150 grams de cansalada viada o bacó
  • Oli d'oliva
  • Pebre o bitxo al gust, sal

4 racions

Utensilis

Olla
paella
bandeja per servir

Elaboració

Posem els musclos en una olla,un cop estiguin nets perquè s'obrin al vapor.Quan estan oberts els treiem la closcla,que queda buida, i els tornem a posar a l'olla amb la mateixa aigua
que han deixat anar al coure'es.
En una paella sofregim la ceba tallada a trocets petits,el bitxo i la cansalada viada o bacó.
Quan la cansalada és rossa ho tirem a l'olla amb els musclos i les dues cullerades de pa ratllat. Ho anem sacsejant durant uns cinc minuts fins que la salsa s'espesseixi una mica
i quedi al punt per llepar-se'n els dits.

15min

Notes

Aquest plat pot servir tan com aperitiu,com per a primer plat,sobretot ara l'estiu.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2152 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'octubre:

Ous farcits de carn gratinats
Ous farcits de carn gratinats
Arrossos i pastes
Tarta de poma
Tarta de poma
Postres i dolços
La clotxa
La clotxa
Altres Entrepà
Fabada asturiana
Fabada asturiana
Llegums i verdures
Pa fàcil a casa
Pa fàcil a casa
Altres Pa
Strudel de bròquil
Strudel de bròquil
Llegums i verdures
Cóc de plàtan
Cóc de plàtan
Postres i dolços
Sopes de farigola, amb ous batuts
Sopes de farigola, amb ous batuts
Sopes i cremes Sopa
Pa de pessic de melmelada
Pa de pessic de melmelada
Postres i dolços Pastís

Veure receptes d'octubre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: