Musclos mar i muntanya
Categoria:
Peixos i mariscos
Típica de: Catalunya
Estació: primavera
estiu
tardor
hivern
Dificultat: Fàcil

Ingredients
- 1,5 quilos de musclos
- 2 cullerades de pa ratllat
- 1 ceba
- 150 grams de cansalada viada o bacó
- Oli d'oliva
- Pebre o bitxo al gust, sal
4 racions
Utensilis
Olla
paella
bandeja per servir
Elaboració
Posem els musclos en una olla,un cop estiguin nets perquè s'obrin al vapor.Quan estan oberts els treiem la closcla,que queda buida, i els tornem a posar a l'olla amb la mateixa aigua
que han deixat anar al coure'es.
En una paella sofregim la ceba tallada a trocets petits,el bitxo i la cansalada viada o bacó.
Quan la cansalada és rossa ho tirem a l'olla amb els musclos i les dues cullerades de pa ratllat. Ho anem sacsejant durant uns cinc minuts fins que la salsa s'espesseixi una mica
i quedi al punt per llepar-se'n els dits.
15min
Notes
Aquest plat pot servir tan com aperitiu,com per a primer plat,sobretot ara l'estiu.
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
960 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
Hola Sara, Grácies pel teu vot,si la fas penso que t'agradará no costa gens de fer i es boníssima...
Gracias por tu comentario,es muy fàcil de hacer y es muy suave al paladar,se come solo!!! Anímate a probarlo y lo...
Gràcies Carmen pel teu comentari,si proves la recepta,jo crec que t'agradarà.Ara començo a escriure receptes i ho faig...