Musclos amb cervesa negra
												Categoria: 
						
						 Peixos i mariscos
 
						Peixos i mariscos
						
						
						
						
						
						Típica de:  Bèlgica
 Bèlgica
						
						Estació:  primavera
 primavera  estiu
 estiu  tardor
 tardor  hivern
 hivern 
													Dificultat: Fàcil
						
						
 Afegir valoració
 Afegir valoració
													Ingredients
- 1 kg de musclos
- 1 cervesa negra
- (mitjana: 330 dl)
- 1 gra d'all
- 1 fulla de llorer
- ½ ceba
- Oli d'oliva
- 1 bitxo
- i sal
 4 racions
 4 racions
Elaboració
							Neteja el musclos bé gratats per treure les adherències externes, tot amb aigua freda.
En una cassola, posa una mica d'oli d'oliva, la mitja ceba tallada en, trossos d'un mig centímetre i un dent d'all ben picat. Aquests, ingredients han de coure, suaument, a foc baix, la ceba, ha de quedar transparent, és a dir, bén estovada.
S'afegeix tot seguit la cervesa negra, els musclos, que ja tenim nets, i una fulla de llorer.
Tapar l'olla o cassola i deixeu que els musclos es vagin obrint a poc a poc. 
Quan estiguin oberts, és a dir, ja cuits al punt, els traureu del foc, retirarem la closca i posar-los en una font. 
Fer reduir en la mateixa cassola la cervesa i el suc que han anat desprenent, també a foc baix.
Prova la salsa i, si cal, corregeix el punt de sal i afegeix una mica de julivert picat per sobre dels musclos, rega amb la salsa reduïda dels musclos i seveix deseguida
														
 Etiquetes: 
						Musclos
 
						Etiquetes: 
						Musclos  						   Afegir etiqueta
 Afegir etiqueta
						
 Recepta arxivada a:
 Recepta arxivada a: 
						
						 Enllaça aquesta recepta:
 Enllaça aquesta recepta: 						
						 2798 visites.
 2798 visites.
						
 
						Si alguna cosa no es correcta pots  sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
 sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
						
 
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
    


![Enviar recepta per correu electrònic [Send]](/images/send_big.png)
![Imprimir recepta [Print]](/images/print_big.png)
![Comentar recepta [Comment]](/icons/comment_big.gif)
![[correct]](/icons/erase2.png)
 
  Carns
 Carns 90 min.
 90 min. 
  Altres
 Altres Llegums i verdures
 Llegums i verdures 
  Tapes
 Tapes 
  
  Postres i dolços
 Postres i dolços 
 
 Arrossos i pastes
 Arrossos i pastes




 Sopes i cremes
 Sopes i cremes
 Facebook
 Facebook
					 Twitter
 Twitter
					 Telegram
 Telegram