Musclos amb cervesa negra

Categoria:
Típica de: Bèlgica
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 1 kg de musclos
  • 1 cervesa negra
  • (mitjana: 330 dl)
  • 1 gra d'all
  • 1 fulla de llorer
  • ½ ceba
  • Oli d'oliva
  • 1 bitxo
  • i sal

4 racions

Elaboració

Neteja el musclos bé gratats per treure les adherències externes, tot amb aigua freda.
En una cassola, posa una mica d'oli d'oliva, la mitja ceba tallada en, trossos d'un mig centímetre i un dent d'all ben picat. Aquests, ingredients han de coure, suaument, a foc baix, la ceba, ha de quedar transparent, és a dir, bén estovada.
S'afegeix tot seguit la cervesa negra, els musclos, que ja tenim nets, i una fulla de llorer.
Tapar l'olla o cassola i deixeu que els musclos es vagin obrint a poc a poc.
Quan estiguin oberts, és a dir, ja cuits al punt, els traureu del foc, retirarem la closca i posar-los en una font.
Fer reduir en la mateixa cassola la cervesa i el suc que han anat desprenent, també a foc baix.
Prova la salsa i, si cal, corregeix el punt de sal i afegeix una mica de julivert picat per sobre dels musclos, rega amb la salsa reduïda dels musclos i seveix deseguida


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2768 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: