Musclos amb cervesa negra
Categoria:
Peixos i mariscos
Típica de: Bèlgica
Estació: primavera
estiu
tardor
hivern
Dificultat: Fàcil

Ingredients
- 1 kg de musclos
- 1 cervesa negra
- (mitjana: 330 dl)
- 1 gra d'all
- 1 fulla de llorer
- ½ ceba
- Oli d'oliva
- 1 bitxo
- i sal
4 racions
Elaboració
Neteja el musclos bé gratats per treure les adherències externes, tot amb aigua freda.
En una cassola, posa una mica d'oli d'oliva, la mitja ceba tallada en, trossos d'un mig centímetre i un dent d'all ben picat. Aquests, ingredients han de coure, suaument, a foc baix, la ceba, ha de quedar transparent, és a dir, bén estovada.
S'afegeix tot seguit la cervesa negra, els musclos, que ja tenim nets, i una fulla de llorer.
Tapar l'olla o cassola i deixeu que els musclos es vagin obrint a poc a poc.
Quan estiguin oberts, és a dir, ja cuits al punt, els traureu del foc, retirarem la closca i posar-los en una font.
Fer reduir en la mateixa cassola la cervesa i el suc que han anat desprenent, també a foc baix.
Prova la salsa i, si cal, corregeix el punt de sal i afegeix una mica de julivert picat per sobre dels musclos, rega amb la salsa reduïda dels musclos i seveix deseguida
Etiquetes:
Musclos
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1457 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
La carn es posa amb el sofregit de ceba, aquesta recepta és de l'any 2014. En aquells temps no érem perfectes.
A mi personalment m'agrada ferrats, però pots fer-los al teu gust, si els poses crus, necessites els 10 a 15 minuts de forn,...
Amiga Rosa: Aquestes hamburgueses d'ou, els'hi fa molta il·lusió als petits. Bon profit el dia que les facis. Una...
Amiga Rosa M'alegra moltíssim que t'hagi agradat la recepta, totes les meves receptes, són fàcils de fer sense...
Amic Jordi: Normalment les receptes alemanyes no poso foto, no obstant aquí l'he publicat, una abraçada. Joan.c