Plàtans flamejats
Categoria:
Postres i dolços
Típica de: Catalunya
Estació: primavera
tardor
hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 4 plàtans mitjans (gruixuts).
- 2 cullerades de melmelada d'albercoc.
- 2 cullerades de sucre.
- 30g de mantega.
- Suc de mitja llimona.
- Suc de taronja.
- 1 tasseta de conyac.
4 racions
Utensilis
Una cassola
Una plàtera maca per servir
Elaboració
Peleu els plàtans i talleu-los al llarg.
Poseu la mantega en una cassola i feu-la fondre, poseu-hi el sucre i els sucs de taronja i de
llimona,així com també la melmelada.Barregeu-ho bé,deixeu-ho alguns minuts i poseu-hi els plà-
tans, coeu-los una mica,tombeu-los i els poseu en una plàtera.En el mateix moment de servir-los
s'hi tira el conyac calent, s'encén i es porta a taula.Si voleu els podeu encendre a la taula
directament.
20min

Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
3020 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
Hola Sara, Grácies pel teu vot,si la fas penso que t'agradará no costa gens de fer i es boníssima...
Gracias por tu comentario,es muy fàcil de hacer y es muy suave al paladar,se come solo!!! Anímate a probarlo y lo...
Gràcies Carmen pel teu comentari,si proves la recepta,jo crec que t'agradarà.Ara començo a escriure receptes i ho faig...