Plàtans flamejats

Categoria:
Típica de: Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 4 plàtans mitjans (gruixuts).
  • 2 cullerades de melmelada d'albercoc.
  • 2 cullerades de sucre.
  • 30g de mantega.
  • Suc de mitja llimona.
  • Suc de taronja.
  • 1 tasseta de conyac.

4 racions

Utensilis

Una cassola
Una plàtera maca per servir

Elaboració

Peleu els plàtans i talleu-los al llarg.
Poseu la mantega en una cassola i feu-la fondre, poseu-hi el sucre i els sucs de taronja i de
llimona,així com també la melmelada.Barregeu-ho bé,deixeu-ho alguns minuts i poseu-hi els plà-
tans, coeu-los una mica,tombeu-los i els poseu en una plàtera.En el mateix moment de servir-los
s'hi tira el conyac calent, s'encén i es porta a taula.Si voleu els podeu encendre a la taula
directament.

20min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2268 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!