Spaghetti amb musclos

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 500 grams de spaghetti.
  • 2 quilos de musclos.
  • 1 decilitre d'oli d'oliva.
  • 2 grans d'all.
  • 1 ramet de julivert.
  • 1 got de vi blanc sec.
  • 1 llimona.
  • Sal i pebre.

4 racions

Elaboració

Rentar bé els musclos, directament sota l'aixeta, fregant-los amb un raspall dur.
Posar-los al foc en una cassola, amb el vi i una mica d'aigua.
Tan aviat s'obrin, retireu la cassola del foc, desprendre els musclos de les valves i reservar-los, juntament amb el brou de la cocció, filtrat prèviament.
Deixar una dotzena de musclos per adorn, amb una sola valva.
En una cassola a part, ofegar en l'oli els alls sencers i aixafats, retirar-los en quan comencin a daurar-se, després, afegir els musclos amb el brou de cocció.
Condimentar amb sal, pebre i una mica de julivert, picat finament.
Deixar coure durant uns minuts i retirar del foc.
Coure la pasta en aigua bullint, quan estigui cuita al dente, escórrer, abocar-la en una safata de servir i condimentar amb els musclos i la seva salsa.
Adornar al voltant amb els musclos reservats i escampar-hi julivert picat ben fi i escorça de llimona ratllada.


Etiquetes:   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1625 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Marcada com a favorita per:

2 comentaris:

Joan Corminas diu:
M'absento per vacances fins el 4 de Març
Quim Lleonart diu:
Amic Joan,C, que tinguis unes bones vacances, ens retrovarem a la tornada. Una abraçada. Quim Lleonart.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!