Spaghetti amb musclos
Categoria:
Arrossos i pastes
Tipus de plat: Pasta
Típica de: Suïssa
Estació: primavera
estiu
tardor
hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 500 grams de spaghetti.
- 2 quilos de musclos.
- 1 decilitre d'oli d'oliva.
- 2 grans d'all.
- 1 ramet de julivert.
- 1 got de vi blanc sec.
- 1 llimona.
- Sal i pebre.
4 racions
Elaboració
Rentar bé els musclos, directament sota l'aixeta, fregant-los amb un raspall dur.
Posar-los al foc en una cassola, amb el vi i una mica d'aigua.
Tan aviat s'obrin, retireu la cassola del foc, desprendre els musclos de les valves i reservar-los, juntament amb el brou de la cocció, filtrat prèviament.
Deixar una dotzena de musclos per adorn, amb una sola valva.
En una cassola a part, ofegar en l'oli els alls sencers i aixafats, retirar-los en quan comencin a daurar-se, després, afegir els musclos amb el brou de cocció.
Condimentar amb sal, pebre i una mica de julivert, picat finament.
Deixar coure durant uns minuts i retirar del foc.
Coure la pasta en aigua bullint, quan estigui cuita al dente, escórrer, abocar-la en una safata de servir i condimentar amb els musclos i la seva salsa.
Adornar al voltant amb els musclos reservats i escampar-hi julivert picat ben fi i escorça de llimona ratllada.
Etiquetes:
Pastes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2819 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
La carn es posa amb el sofregit de ceba, aquesta recepta és de l'any 2014. En aquells temps no érem perfectes.
A mi personalment m'agrada ferrats, però pots fer-los al teu gust, si els poses crus, necessites els 10 a 15 minuts de forn,...
Amiga Rosa: Aquestes hamburgueses d'ou, els'hi fa molta il·lusió als petits. Bon profit el dia que les facis. Una...
Amiga Rosa M'alegra moltíssim que t'hagi agradat la recepta, totes les meves receptes, són fàcils de fer sense...
Amic Jordi: Normalment les receptes alemanyes no poso foto, no obstant aquí l'he publicat, una abraçada. Joan.c