Spaghetti al formatge i pebre

Categoria:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 500 grams de spaghetti fins,
  • 100 grams de formatge ratllat d'ovella (manxec sec o roncal),
  • Sal i pebre negre en gra.

4 racions

Elaboració

Coure la pasta al dente, en abundant aigua bullint, lleugerament salada.
Escorreu-la i condimentar amb el formatge ratllat i pebre negre recent mòlt o picat.

Notes

Aquest plat de spaghetti és ràpid i fàcil de preparar, és el plat de la joventut. Plat únic, dos gots de bon vi i .... a ballar fins la matinada. És important coure la pasta al dente i menjar ben calent, plena de sabor i aroma


Etiquetes:   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1116 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Marcada com a favorita per:


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: