Spaghetti al formatge i pebre
Categoria:
Arrossos i pastes
Típica de: Suïssa
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 500 grams de spaghetti fins,
- 100 grams de formatge ratllat d'ovella (manxec sec o roncal),
- Sal i pebre negre en gra.
4 racions
Elaboració
Coure la pasta al dente, en abundant aigua bullint, lleugerament salada.
Escorreu-la i condimentar amb el formatge ratllat i pebre negre recent mòlt o picat.
Notes
Aquest plat de spaghetti és ràpid i fàcil de preparar, és el plat de la joventut. Plat únic, dos gots de bon vi i .... a ballar fins la matinada. És important coure la pasta al dente i menjar ben calent, plena de sabor i aroma
Etiquetes: Spaghetti Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1970 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.